Görüş Bildir
Haberler
Aslında Senin İçinde Ne Tür Bir Psikopat Yatıyor?

etiket Aslında Senin İçinde Ne Tür Bir Psikopat Yatıyor?

Yung Boş Ada
10.08.2015 - 20:04 Son Güncelleme: 03.06.2018 - 15:42

Aslında hepimizin içinde birer psikopat yatar. Ama herkesin içinde başka bir çeşit vardır. Acaba senin içinde yatan ne tür bir psikopat var? Testi çöz ve hemen öğren!

Not: Bu test tamamen eğlence amaçlı üretilmiş olup, hiçbir tıbbi gerçeğe dayanmamaktadır!..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Yeni sevgilin sana hiçbir sebep sunmadan seni terk etti. Ne düşünürsün?

2. Çok yakın bir arkadaşın trajik bir şekilde aniden öldü. Nasıl hissedersin?

3. Birisi seni ve tüm aileni aşağıladı, ne yaparsın?

4. Baban hakkında ne düşünüyorsun?

5. Peki ya annen hakkında?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki cinayetten tutuklanmak üzeresin, son sözlerin neler?

7. Son olarak suçlu olduğun kanıtlandı ve hapse girmek üzeresin. Hislerini alalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Paranoid Şizofreni" çıktı!

"Paranoid Şizofreni" çıktı!

Sen sürekli paranoyalara kapılıp aslında kendi kafanda kurguladığın bir hayal dünyasında yaşıyorsun ve oranın gerçeklerini kabul ediyorsun. Dışarıdan sana bakan insanlar için oldukça zararsız ve sakin görünsen de aslında kimsenin tahmin edemeyeceği kadar tehlikeli olabilirsin. Çünkü çok zekisin ve kendi kurgusal dünyandaki gerçeklere inandığın için çevrendekileri o gerçeklere göre manipüle edip onlara zarar verebilirsin. Yine de her şeye rağmen senin içten içe yaşadığın ve kimseye göstermediğin korkuların var. Bu korkular aslında senin bu şekilde olmandaki en büyük etken.

"Manipülatif Sosyopat" çıktı!

"Manipülatif Sosyopat" çıktı!

Hepimizin tanıyıp tanıyabileceği en çılgın insanın sen olduğu kesin, fakat çılgınlık da bir yere kadar değil mi? Sen nerede durman gerektiğini kesinlikle bilmiyorsun; sınırların yok! Bu yüzden de çoğu zaman çevrendekiler seni durdurmaya çalışıyor, en azından yavaşlatmaya çalışıyor, fakat sen onlara hiç kulak asmıyor, resmen duymazlıktan geliyorsun. Ancak bir süre sonra, artık onlar da seni görmezden gelmeye başladığı zaman işler çığırından çıkıyor. Önemsenmediğini, ciddiye alınmadığını düşündüğün için deliriyorsun ve çevrendekilere hatta kendine zarar vermeye kalkabiliyorsun. Ayrıca çok takıntıları olan bir insan olduğunu da söylememiz lazım.

"Bipolar Şizofreni" çıktı!

"Bipolar Şizofreni" çıktı!

Sen içten içe çok agresif, hatta sadist bir insansın ve bu durum etrafındakiler için ciddi bir tehlike teşkil ediyor. Gerçeklik ile kurgu arasında sıkışıp kalmışsın, hangisi gerçek hangisi kafanın içinde anlayamıyorsun. Hatta zamanla gerçekliğini tamamen kaybedip kurgu dünyana itiliyorsun. İşte böyle zamanlarda içindeki sadist kişilik ortaya çıkabiliyor. Kafanda olduğunu zannettiğin ama aslında olmayan şeyler yüzünden etrafındakilere zarar verebilirsin. Genelde içine kapanık sakin bir insan olduğun ve dışarıya karşı hep güler yüzlü, sevecen davrandığın için çoğu kişi rahatsızlığının farkında olmuyor. Yine de sende bir şeylerin yanlış olduğunu hissediyorlar.

"Dissosiyatif Kişilik Bozukluğu" çıktı!

"Dissosiyatif Kişilik Bozukluğu" çıktı!

Senin içinde aslında tam anlamıyla şiddet yanlısı olan bir ikinci benliğin var ve bu benlik sürekli birilerine, bir şeylere zarar vermek istiyor. Sen aslında kimseyi incitmek istemesen de o senin önüne geçip bunu yapmaya çalışıyor ve bazen kontrolü kaybedebiliyorsun. Çevrendekiler için büyük bir tehlike yarattığının farkındasın ve bu yüzden çoğu zaman insanlardan uzak durmaya çalışıyorsun.

"Dahi Delilik" çıktı!

"Dahi Delilik" çıktı!

Sen gerçekten çok zekisin, hatta dahisin. Ama maalesef bu zeka çevrendekiler için çok büyük bir tehlike oluşturuyor. Sürekli insanlara akıl oyunları oynayıp, onları aslında olmayan şeylere inandırıp kendi istediğin şekilde yönetiyorsun. İşin kötüsü onlar bunun hiçbir zaman farkında olmuyor. Çünkü bunu öyle zekice, öyle güzel bir şekilde yapıyorsun ki. Ayrıca sana kötülük yapanları asla unutmuyorsun, kincisin yani. Zamanı geldiğinde de bu insanlardan öyle bir intikam alıyorsun ki neye uğradıklarını şaşırıyorlar. Çoğu seri katilin de tıpkı senin gibi manipüle edici bir dahiliğe sahip olduğunu biliyor muydun? Diğer yandan, bir çok psikolojik rahatsızlıkta insanlar kurgu dünyalarında yaşasalar da sen tam aksine tüm gerçekliklerin farkındasın ve kontrolünü asla kaybetmiyorsun. Seninkine delilik mi yoksa dahilik mi denir bilemiyoruz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2274
902
460
350
343
147
137
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vegeta

Şurda çözdüğüm test sonuçlarını emniyet görse müebbet yerim.

Soner Akça

Amerika ve İsrail'in oyunları bunlar.

Nehir Güven

Sen gerçekten çok zekisin, hatta dahisin. Ama maalesef bu zeka çevrendekiler için çok büyük bir tehlike oluşturuyor. Sürekli insanlara akıl oyunları oynayıp,... Devamını Gör