Görüş Bildir
Haberler
Aslında O'nunla Ne Kadar Süredir Birliktesiniz?

Aslında O'nunla Ne Kadar Süredir Birliktesiniz?

Yung Boş Ada
05.04.2015 - 19:52 Son Güncelleme: 07.04.2015 - 15:05

Belki aylar yıllar, belki de daha sadece birkaç günlük bir ilişki sizinki. Testi çöz ve aslında ilişkinin gerçek yaşını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bize ondan bahsederken genellikle hangi kelimeyi kullandığını söyler misin?

2. Pekiii, seks hayatınızı bize tanımlamanı istesek ne dersin?

3. Şimdi de Yeşilçam'dan bir çift seç hadi!

4. Bugüne kadar birlikte kaç düğüne katıldınız?

5. Peki onunla mesajlaşırken çoğunlukla hangi emojiyi kullanırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. O'nunla konuşurken "bizim çocuklar" diye bahsettikleriniz kimler ola ki?

7. Romantik bir kaçamak için bir yer seç şimdi de!

8. Bugüne kadar birlikte kaç fotoğraf çektiniz biliyor musun?

9. Son olarak birbirlerine çok yakışan bir hayvan çift seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Taptaze bir aşk!!

Taptaze bir aşk!!

Ayyy çifte kumrular siziii! Daha çok yenisiniz siz yaa nasıl da tatlı cicim ayları öyle değil mi? İçiniz kıpır kıpır, müthiş bir heyecan var içinizde. Her buluşmanızdan önce karnınıza ağrılar bile giriyordur sizin :) Birbirinizi yavaş yavaş tanımaya, huyunuzu suyunuzu çözmeye başlıyorsunuz. Git gide birbirinize alışıyorsunuz. Bize göre ilişkinizin ömrü hiç de kısa olmayacak. Mutluluklar dileriz aşk kuşları sizi!

Bir yıla yakın!!

Bir yıla yakın!!

Sizin ilişkiniz çok da uzun sayılmaz aslında, ama uzun sürecek gibi görünüyor bizden söylemesi :) Alışmışsınız birbirinize yavaş yavaş; birbirinizin cümlelerini bile tamamlamaya başlamışsınız. Ayrıca gelecek hakkında konuşmaktan da hiç çekinmiyorsunuz, aksine birlikte gelecek hayalleri kurmak sizi mutlu ediyor. Günden güne çok daha güçlenen bir aşkınız var bizden söylemesi!

Birkaç yıl!!

Birkaç yıl!!

İnişleriyle çıkışlarıyla çok güzel birkaç yıl geçirmişsiniz birlikte. Birbirinizin gözlerinin içine bakıyorsunuz siz resmen, aşıksınız siz! Hem de ne aşık! Elbette her ilişkide olduğu gibi sizinkinde de bir kaç problem var, ama sizin aşkınız hepsinin üstesinden geliyor ki siz bunu zaten bizden daha iyi biliyorsunuzdur :) Eğer birlikte yaşamıyor veya henüz evlenmediyseniz neden duruyorsunuz anlamıyoruz? Daha ne bekliyorsunuz, siz birbiriniz için yaratılmışsınız!!

Beş yıl!!

Beş yıl!!

Vay canına, ne kadar çabuk geçmiş koskoca beş yıl öyle değil mi? Hiç aklına gelmezdi beş yıl boyunca bu kadar mutlu olacağın, bu günlere geleceğiniz. Ama hayat işte, böyle oyunlar oynamayı, bizi şaşırtmayı her zaman seviyor! Beş yılı geride bırakmış olsanız da sizin içinizde hala ilk günkü heyecan, mutluluk var. Yıllar geçtikçe daha da çok bağlandınız ve artık yavaş yavaş ciddi adımlar atmaya başlıyor gibisiniz. Şimdiden mutlu bir ömür dileriz :)

10 ila 20 yıl!!

10 ila 20 yıl!!

Heyt beee... Siz birlikte büyümüş, birlikte şekillenmişsiniz. Zamanla sen eğilmişsin o bükülmüş ve artık tam anlamıyla bir kalbin iki yarısı olmuşsunuz. Tahminimizce aşkınızın meyveleri de etrafınızda koşuşturup aşk yuvanıza neşe katıyordur. Ne kadar güzel aşk dolu bir hayat yaşamak ve aşk dolu çocuklar dünyaya getirmek. Siz gerçekten çok şanslısınız. Bir gün sizin gibi olmanın hayalini kuran bir sürü genç var haberiniz olsun :)

Sayamadık biz!!

Sayamadık biz!!

Sizin birlikte olmadığınız daha birbirinizi tanımadığınız günleri siz dahil kimse hatırlamıyor. Sanki dünyaya geldiğiniz andan itibaren birlikteymişsiniz gibi ve bu gerçekten çok güzel! Ama sakın yanlış anlamayın sıkıcı bir ilişkiniz olduğu anlamına ya da artık bazı şeylerin monotonlaştığı anlamına gelmiyor bu asla! Aksine, her geçen gün daha da eğlenceli daha da güzel bir hal alıyor ilişkiniz. Size sonsuz aşkınızla mutluluklar dileriz!!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
253
121
91
29
22
16
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Patrick Star

damsız almayan bar kapısında kalır gibi kaldım arkadaş

Arwen

.DDd:DD:D:d

taptaze bir aşk sevgilim olmadığı halde çözdüm nedense böyle testleri yapmak hoşuma gidiyor-.-

Kyler L.

Olmayan sevgiliyle testi cozen biz..