Görüş Bildir
Haberler
Aslan'ın Yıldızından Transfer Açıklaması

Aslan'ın Yıldızından Transfer Açıklaması

Fatih
15.04.2014 - 20:27

Aslan'ın Yıldızından Transfer Açıklaması

Işıl Alben, Gelecek sezon Galatasaray Odebank'tan ayrılacağı şeklindeki söylentilere açıklık getirdi.

Galatasaray Odeabank Kaptanı Işıl Alben, adının gelecek sezon için başka takımlarla anılması ile ilgili açıklama yaptı. Bu tarz tekliflerin her sene olduğunu söyleyen Alben “Neden bu sene çok konuşuluyor anlamış değilim ama belki başarı geldiği içindir. Ben şu anda Galatasaray Odeabank forması giyiyorum ve bundan büyük mutluluk duyuyorum. Bütün motivasyonum ve konsantrasyonum da kalan hedefimizi gerçekleştirmek adına. Önümüzdeki sezonun başlamasına çok uzun bir süre var. Bunu konuşmak için çok erken. Bekleyip göreceğiz.”

Alben, kazandıkları Avrupa şampiyonluğunun kendisi için anlamını, “Kariyerime başladığımda bana eğer, ‘Bir tek dilek hakkın var. Ne dilersin?’ diye sorsalardı, ‘Galatasaray formasıyla Avrupa şampiyonluğu’ derdim” şeklinde ifadelerle anlattı.

Finale iki Türk takımının çıkmasının kendilerini çok sevindirdiğini dile getiren başarılı oyuncu, “Fenerbahçe geçen sezon da final oynama başarısı göstermişti. Onları bir kez daha tebrik ediyorum. Bizim adımıza güzel bir sonuç oldu ve çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Avrupa şampiyonu olduklarını, lig şampiyonluğu hedefi için de mücadelenin devam ettiğini hatırlatan Işıl Alben, “Bundan sonra da hedeflerimiz devam ediyor. Sezon başında koyduğumuz üç hedef vardı. Türkiye Kupası’nı kazanmak, FIBA Avrupa Ligi’nde başarılı olmak ve lig şampiyonluğu. Şimdi bu başarıyı doyasıya yaşıyoruz ama yarından itibaren unutup lige konsantre olacağız. Bu şampiyonluğu da gerçekten çok istiyoruz. Mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Umuyorum ki hedefimize ulaşacağız” değerlendirmesinde. bulundu.

AMK Spor

Kaynak: http://amkspor.com/2014/04/15/aslanin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın