Görüş Bildir
Haberler
Aslan'ın Deplasman Kabusu Sürüyor!

Aslan'ın Deplasman Kabusu Sürüyor!

Fatih
12.04.2014 - 20:55

Kabus Sona Ermedi!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, deplasmanda Sivasspor'a 2-1 mağlup olarak haftayı üçüncü sırada kapadı.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, 4 Eylül Stadı'nda Sivasspor'un konuğu oldu.

Karşılaşmanın ilk bölümünde etkili olan ev sahibi ekip, 17. dakika Muslera'nın elinden kaçırdığı topta Aatif Chahechouhe ile 1-0 öne geçti.

Bu dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklenmeye başlayan sarı-kırmızılılar, ilk yarının son dakikalarına doğru baskısını artırdı.

YEKTA SKORU DENGELEDİ

Maçın 42. dakikasında köşe vuruşunda paslaşan sarı-kırmızılılar, Yekta Kurtuluş'un iki kişiden sıyrılarak çektiği sert şutla skora dengeyi getirdi. İlk yarı 1-1'lik eşitlik ile sona erdi.

SİVAS BASKISI

İkinci yarının ilk dakikalarından itibaren ev sahibi ekip, Galatasaray savunmasının arkasına gönderdiği toplarla etkili olmaya başladı. Hücumda istediği pozisyonlara giremeyen sarı-kırmızılılar, kontra ataklara engel olamadı.

VE SİVAS BİR KEZ DAHA ÖNE GEÇTİ

Sivasspor'da orta alanda topla buluşan Aydın, çok şık bir ara pasıyla savunma arkasına koşu yapan Utaka'ı topla buluşturdu. Muslera'yı geçen Utaka, 60. dakikada takımını 2-1 öne geçirdi.

G.SARAY BASTIRIYOR, SİVAS GOLE YAKLAŞIYOR

Maçın son bölümünde Galatasaray oyunu rakip sahaya yıkmasına karşın, ev sahibi ekip etkili kontra ataklarla gole daha çok yaklaşan taraf oldu. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Sivasspor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Sivasspor puanını 43'e yükselterek Avrupa Ligi hedefini sürdürürken Galatasaray 53 puanla haftayı üçüncü sırada kapadı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0