Görüş Bildir
Haberler
Aslan Deplasmanda Yine Kayıp

Aslan Deplasmanda Yine Kayıp

Batuhan
14.03.2014 - 18:40 Son Güncelleme: 14.03.2014 - 22:01

Aslan Deplasmanda Yine Kayıp

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kardemir Karabükspor'un konuğu oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kardemir Karabükspor ile 0-0 berabere kaldı.

Şampiyonluk yarışında büyük bir yara alan Galatasaray bu skorla puanını 49'a çıkardı. Maç fazlasıyla lider Fenerbahçe ile olan puan farkını 5'e indirdi.

Karabükspor ise puanını 35'e çıkardı.

Devre arasında olay!

İlk yarı bittikten sonra soyunma odasına giden Galatasaraylı futbolculardan Burak Yılmaz'a Karabüksporlu taraftarlardan yabancı cisim atıldı. Yıldız futbolcuya isabet eden herhangi bir cisim olmadı.

Burak Yılmaz ilk yarıda da bir pozisyonda da penaltı itirazında bulunmuştu.

MANCİNİ'DEN YOĞUN İTİRAZ

Galatasaray'ın İtalyan Teknik Direktörü Roberto Mancini, maçın hakemi İlker Meral'e uzun süre itiraz etti. Bir pozisyonda Karabükspor'lu Erkan'ın Melo'ya tekme attığını hakeme anlatan Mancini, uzun süre İlker Meral'e isyan etti.

MAÇTAN DAKİKAKAR

3- dakika Kullanılan serbest vuruşta Erdem'in doğrudan kaleye gönderdiği top kaleci Muslera'da kaldı.

10- dakika İshak, kullandığı serbest vuruşta topu ceza alanına ortaladı ama Eneramo'nun kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.

17- dakika Melo'nun ceza alanına ara pasında Burak topu aldı ama karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama Waterman'a çarpan top yavaşladı ve Erdem topu kornere gönderdi.

19- dakika Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmanın karşıladığı topu Sneijder bir kez daha ortaladı ama Drogba'nın yakın mesafeden kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti.

43- dakika Ceza alanı içi sol çaprazda topla buluşan Drogba, rakibinden sıyrılıp kale sahasına topu yükseltti ama Burak boş kaleye topu gönderemedi. Burak bu pozisyonda bir de penaltı bekledi ama oyun devam etti.

44- dakika Bir başka Galatasaray atağında Sneijder'in ceza alanına ortasında Burak topa vurmak istedi ama başarılı olamadı.

İlk yarı 0-0 tamamlandı.

48- dakika Orta alanda Burak topu kaptırdı ve Karabükspor tehlikeli bir atak geliştirdi. Ceza alanına atılan ara pasında Eneramo topa hareketlendi ama Muslera zor da olsa topun sahibi oldu.

56- dakika Karabükspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Carioca'nın şutu üsten farklı şekilde dışarıya gitti.

64- dakika Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Chedjou'nun kale sahasına indirdiği topa Melo dokundu ama top üstten dışarıya gitti.

71- dakika Sarı kırmızılılar rakip ceza alanına yakın bir noktadan hafif sol çaprazdan serbest vuruş kullandı. Sneijder'in kaleye vuruşunda top yandan dışarıya gitti.

87- dakika Galatasaray gole çok yaklaştı. Savunma arkasına koşu yapan Drogba topu alıp ceza alanındaki Umut'a pasını verdi ama top Umut'un gerisinde kaldı.

90- dakika Ceza alanına yapılan ortada Furkan topla buluştu ve boş durumda vuruşunu yapacağı anda araya giren Telles topu kornere gönderdi.

Karşılaşma 0-0 tamamlandı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Drogba'dan Mancini'ye Çok Sert Tepki!

Galatasaray'ın 88. dakikasında oyundan alınan Didier Drogba, teknik heyete sert tepki gösterdi.

Galatasaray'ın 88. dakikasında oyundan alınan Didier Drogba, teknik heyete sert tepki gösterdi.

Galatasaray'ın gol atması gereken bir anda oyundan alınan Didier Drogba, forma numarasını renkli tabelada görünce çok şaşırdı ve durumu anlamaya çalıştı. Sonrasında hızlı şekilde kenara gelen yıldız futbolcu önünde duran su şişelerini tekmeleyerek teknik heyete olan tepkisini dile getirdi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...

İşte Galatasaray'ın İlk 11'i!

Galatasaray, 2014'teki ilk deplasman galibiyetini almak için Karabükspor karşısında... Bu sezon İstanbul dışında kazanmakta oldukça zorlanan sarı kırmızılılar, hem bu şanssızlığı kırmak, hem de Chelsea karşılaşması öncesi moral kazanarak şampiyonluk yolunda devam etmek amacında. Ev sahibi Karabükspor da son iki haftadaki düşüşü durdurmayı hedefliyor.

Kritik karşılaşmada ev sahibinde 2 önemli eksik var. Bursa maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Yiğit ve Ahmet İlhan ile birlikte uzun süreli sakatlığı bulunan Hakan forma giyemiyor. Galatasaray'da ise cezası biten Selçuk takıma dönüyor.

Saat 20.00'de başlayacak kritik maçın hakemi İlker Meral...

STAT : Dr. Necmettin Şeyhoğlu

HAKEM : İlker Meral

SAAT 20.0

YAYIN : Lig TV

KARABÜKSPOR(Muhtemel) Waterman, Erdem, Mabiala, Murat, İshak, İlhan, Musa, Sow, Furkan, Erkan, Eneramo

TEKNİK DİREKTÖR : Tolunay Kafkas

GALATASARAY Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Yekta, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Didier Drogba.

TEKNİK DİREKTÖR : Roberto Mancini

Ligtv

Kaynak: http://www.ligtv.com.tr/haber/aslan-f...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0