Görüş Bildir
Haberler
Über Test: Sen Ne Tür Aşkların İnsanısın?

etiket Über Test: Sen Ne Tür Aşkların İnsanısın?

Trex
09.12.2015 - 16:08

Senin girdiğin ilişkilerin tipi aslında ne? Sen ne tür ilişkilere giriyorsun? Romantik mi dostluk temelli mi arzu ve tutku dolu mu? Hadi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Aşkın imgesi kalptir. Peki hangi kalp emojisi?

3. Bu hayvanlardan hangisi sana huzur veriyor?

4. İlişkide romantizm ne kadar önemli? ( 1 en az 9 en fazla )

5. Önemli bir soru: Kıskanç mısın?

5. Önemli bir soru: Kıskanç mısın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya kıskanılmayı sever misin?

6. Peki ya kıskanılmayı sever misin?

7. Seks bir ilişkinin;

7. Seks bir ilişkinin;

8. Son olarak eski sevgililerini çabuk unutur musun?

8. Son olarak eski sevgililerini çabuk unutur musun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mükemmel aşk!

Mükemmel aşk!

Tutku var, yakınlık var, bağlılık var. Yok yok senin aşklarında. Bir ilişkinin olmazsa olmazları senin ilişkilerinde mevcut. Senin içinde olduğu ilişkiyi çok rahatlıkla ''mükemmel çift'' olarak tanımlayabiliriz.  ''Hayatımın aşkı''  ifadesinin altını dolduran ilişkilere giriyorsun. Doğalsın, antin kuntin işlere bulaşmıyorsun. Planlar taktik vs sana göre değil.  Lakin şunun farkındasın: İçinde bulunduğun ilişki çok kıymetli ve onu korumak elde etmekten daha zor. Gereken özeni her zaman gösteriyorsun.

Romantik aşk!

Romantik aşk!

Doğru  ilişkilerin insanısın! Hem fiziksel çekim var hem de duygusal yakınlık. Bir insan başka ne isteyebilir ki? Duygu yoğunluğun ve arzuların ilişkiyi dolu dolu yaşamana sebep oluyor.  Lakin ne fiziksel çekim ne de yakınlık hissi, ilişkinin kalıcı olması açısından tek başına yeterli olmuyor.  Eğer ilişkide ayakların biraz daha yere basarsa uzun soluklu ilişki yaşayabilirsin ve ömür boyu sürebilir. Bu tip ilişki kuran biri olarak ''ayrılık acısı''nı da en zirvede hissedenlerdensin.

Tutkulu aşk!

Tutkulu aşk!

Senin aşkların çoğunlukla tutkuyla başlıyor. Cicim ayları dediğimiz dönemde her şey muhteşem geçiyor. Cinsellik ve erotizm senin için önemli. Bu süreçte karşılıklı bir yakınlık kurulabilirse bu muhteşem geçen cicim ayları romantik ve uzun vadeli bir aşka evrilebiliyor. Yakınlık kurulamazsa da ilişkinin ömrü kısa sürüyor.

Mantık ilişkisi!

Mantık ilişkisi!

Senin için tutku ve yakınlıktan ziyade hayat birlikteliği önemli. Tutkulu sevmeler sana göre değil. Aşk yoldaşlık sana göre.  İlişkilerin böyle başlıyor fakat emek harcanırsa ilişki şekil değiştirip tutkulu bir ilişkiye dönüşebiliyor. Sadakat ve bağlılık senin için her zaman ön planda.

Arzu dolu aşk!

Arzu dolu aşk!

Senin ilişkilerin arzuların sayesinde uzun ömürlü oluyor. İlişkilerinden temel dürtü: Arzu. Partnerine aşırı yakınlık duymuyorsun. Fazla ilgi göstermiyorsun. Bu da anlayışsızlığı ve tartışmaları beraberinde getiriyor.  Aşırı yakınlık duyulmayan ilişkilerde arzu ne kadar yüksek olursa olsun iletişim kurulamıyor ve ilişkide zaman içinde duygusal yakınlık oluşmazsa sonu hüsran oluyor.

Dostluk temelli aşk!

Dostluk temelli aşk!

Senin aşkların babaanne aşkı dediklerimizden. Sevgiline karşı yoğun bir yakınlık hissediyorsun, saygı ve sevgi çerçevesi içinde her türlü duygusal paylaşımda bulunuyorsun lakin fiziksel çekim yok. Seks çok az ya da hiç yok. Her yere birlikte giden dışarıdan bakıldığında ''Ne kadar sevgi dolu bir çift'' denilen bir ilişki. Ama seks yok ya da çok az.  Birbiriyle hiç münakaşa etmeyen, dengeli tutarlı bir birliktelik. Ama seks yok ya da çok az.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1341
588
194
115
83
81
28