Görüş Bildir
Haberler
Aşkın İçin Nelerden Vazgeçeceğini Söylüyoruz!

etiket Aşkın İçin Nelerden Vazgeçeceğini Söylüyoruz!

Aburoski
05.12.2019 - 13:00

Ya çok sevdiğimiz için ya da sevilmek için bazı değerlerimizi ya da sevdiklerimizi aşk uğruna arkamızda bırakabiliyoruz. Biz de senin aşık olduğunda vazgeçeceğin şeyi söyleyeceğiz. Bakalım sen neyi arkanda bırakıp aşkının peşinden gideceksin? 

Haydi testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Kolay karar alabilen bir insan mısın?

4. Mutsuz olduğunda ilk kimin yanına gidersin?

5. Bu ünlü kadınlardan hangisi daha doğal sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu ünlü erkeklerden hangisi daha seksi?

7. Son olarak sence bir çuval pirinç hediye etmek mantıklı mı?

7. Son olarak sence bir çuval pirinç hediye etmek mantıklı mı?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ailenden vazgeçeceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen aşkın için ailenden vazgeçeceksin! Bu kararı vermek senin için çok zor olacak ama bunu yapman için karşındaki insan seni çok zorlayacak ve yapmak zorunda kalacaksın. Ailen hayatında olan insanla görüşmeni istemiyor. Sen de ona aşık olduğun için ailene resti çekeceksin ve hayatına o insanla devam edeceksin. 

Sonrasında pişman olur musun bilmiyoruz ama bu tarz konularda acele karar vermemelisin. Sonrasında keşke yapmasaydım dediğinde artık iş işten geçmiş olacak. Bu nedenle biz seni şimdiden bunları yaşamadan uyaralım. Bu kararı vermeden önce iyice düşünmelisin. O insan buna değecek mi? :)

Kariyerinden vazgeçeceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen kariyerinden vazgeçeceksin! Aşkın uğruna sen, eğitimini bir kenara bırakıp, çalışmanı istemeyen biri için kariyerini elinin tersiyle iteceksin. Bir kadın olarak bu kararı vermeni şahsen ben istemem. Senin kariyerinde ilerlemeni isteyecek biriyle olman lazım. Aslında bunun sen de farkındasın ama ona aşık olduğun için bunu yapacaksın. 

Evlenmeyi düşüneceksiniz ve ev hanımı olmazsan seninle evlenemeyeceğini söyleyecek. Bize soracak olursan bu kararı vermeden önce iyice düşün. Doğru insanla birlikte olup olmadından emin olmalısın. Hayatını aşk uğruna karartmaya değecek mi? :)

Arkadaşlarından vazgeçeceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen aşkın için arkadaşlarından vazgeçeceksin. Hayatında olan kişi senin arkadaşlarınla sık sık görüşmeni istemeyecek. Seni kadın erkek bütün arkadaşlarından kıskanacak. Böyle bir insanla ömür geçer mi bunu bi' düşün derim sana. Ne kadar sevdiğinin bir önemi yok. Bu hayat sadece sevdiğin insandan ibaret değil. Unutma aşkından önce arkadaşların vardı. Bu kolay alınabilecek bir karar değil. 

Mutlu olduğunda üzgün olduğunda ya da yardıma ihtiyacın olduğunda arkadaşlarının yanında olduğunu da unutma. Onlar olmadan yapabilir misin? Bunu güzelce bi' düşün öyle kararını ver. :)

Kıyafetlerinden vazgeçeceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen aşkın için kıyafetlerinden vazgeçeceksin. Hayatındaki insan senin giyim tarzını hiç beğenmiyor. Onun için baştan aşağıya dolabını değiştireceksin. Seni istediği gibi bir insana dönüştürmek isteyecek. Onun aşkından kör olduğun için bunun gayet normal bir istek olduğunu düşüneceksin fakat bunun normal hiçbir tarafı yok. Seni ilk gördüğü gibi kabul etmesi gerekiyor. Bu kararı alıp uygulamaya geçirirsen zamanla ilerde pişman olacaksın.

Pişman olmamak için bunu iyice düşün ona göre karar ver. Aşık olduğun insan hayatına bu kadar müdahale etmeli mi? Bir de sen onun hayatını ne kadar değiştirmeye çalışıyorsun? Bunu da bu kararı alırken düşünmelisin. :)

Makyaj yapmaktan vazgeçeceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen aşkın için makyaj yapmaktan vazgeçeceksin. Sevgilin senin süslenip püslenip kendine bakım yapmanı istemiyor. Seni kıskandığı için makyaj yapmanı istemeyecek. Sen de bu isteğini kırmayıp tüm malzemelerini çöpe atacaksın. Oje sürmene de karşı gelecek. Sen hiç istemesen de vazgeçeceksin. 

İleride belki bu isteğinden vazgeçer diye umacaksın öyle bir şey olmayacak. Bu konuda çok katı bir insan. Biz sana şimdiden söyleyelim. İleride pişman olacak gibisin. :)

Sosyal medya hesaplarından vazgeçeceksin!

Verdiğin cevaplara göre sen aşkın için sosyal medya hesaplarından vazgeçeceksin. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir insansın. Birlikte olduğun insan da bu durumdan fazlasıyla rahatsız. Özel mesaj yoluyla insanların sana yazmasını kıskandığı için hesaplarının hepsini tamamen silmeni isteyecek. Bunu normal karşılamazsın umarım. Çünkü bu sana güvenmediği anlamına geliyor. 

Bu nedenle hesaplarını silmeden önce iyice düşün. Sen ondan böyle bir şey ister miydin? O senin için nelerden vazgeçer? Bunların hepsini güzelce düşünmelisin. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
442
210
119
103
81
65
56
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tugcemii

Hiç kimse için ailemden vazgeçmem

leyanini

ailem mi? haha cok bekler,onedio bazen cok malsin

Yaren Ermiş

teste girmeden önce kesin ailenden vazgeçiceksin yazıcak sanıyordum testi girdim soruları işaretledim tahmin ettiğim sonuç çıktı qewqwqq