Görüş Bildir
Haberler
Aşkın Büyüsünü En Soğuk Kalplere Bile Hissettirebilecek Güzellikteki 13 Romantik Film

Aşkın Büyüsünü En Soğuk Kalplere Bile Hissettirebilecek Güzellikteki 13 Romantik Film

Çağla
07.03.2020 - 07:45

Aşka olan inancınızı tazeleyeceğinden emin olduğumuz bu filmlere bakmaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Curiosa (2019)

13. Curiosa (2019)

IMDb: 5,4

19. yüzyıl yazarları Pierre Louÿs ve Marie de Régnier arasındaki ilişkiye dayanan ve cinsel özgürlük ortamını arkasına alan tutkulu bir aşk hikayesi.

12. L'homme fidèle (2018)

12. L'homme fidèle (2018)

IMDb: 6,2

Sadık Bir Adam, bir çiftin yaşadığı karmaşık ilişkiyi konu ediniyor. Marianne ve Abel, uzun süredir birlikte olan bir çifttir. Ancak bir gün Marianne, Abel'i terk eder. Üstelik uğruna sevgilisini terk ettiği adam, Abel'in en yakın arkadaşlarından biridir. Eski sevgililer, ayrılıklarının üzerinden geçen sekiz yılın ardından Marianne'in sevgilisi Paul'ün cenazesinde yeniden bir araya gelir.

11. The Mountain Between Us (2017)

11. The Mountain Between Us (2017)

IMDb: 6,4

Ben Bass ve Alex Martin aynı uçakta yolculuk yapan iki yabancıdır. İçinde bulundukları uçak trajik bir şekilde kaza yapar. Ben ve Alex kazadan yaralı olarak çıkmayı başarmışlardır. Merkezde uzak karlı kaplı bir dağda mahsur kalan ikili uzun süre kendilerine yardım edilmesini bekler. Fakat yardım gelmeyince yüzlerce kilometrelik vahşi doğada korkunç bir yolculuğa çıkmak zorunda kalırlar. Ben ve Alex hayatta kalabilmek için birbirlerine güvenmek zorundadır.

10. Hot Summer Nights (2017)

10. Hot Summer Nights (2017)

IMDb: 6,4

Kavurucu bir yaz mevsiminde, Amerika’nın Cod Burnu’nda geçen “Hot Summer Nights”, Daniel adında şehre yabancı ve utangaç bir gence odaklanıyor. Asi komşusu ile birlikte illegal işlere giren Daniel, bir de iş ortağının gizemli kız kardeşine aşık oluyor. Bir yandan şehre yaklaşmakta olan kasırga ile de gerilim en üst düzeye çıkıyor.

9. A Rainy Day in New York (2019)

9. A Rainy Day in New York (2019)

IMDb: 6,6

Genç bir kadın olan Ashleigh’in röportaj yapması için New York’a gitmesi gerekmektedir. Ashleigh ve sevgilisi Gatsby, iş için gerçekleşecek olan bu seyahati romantik bir hafta sonu kaçamağına dönüştürmeyi planlar. Uzun zamandır böyle bir kaçamak yapmanın heyecanını yaşayan üniversiteli aşıklar, vakit kaybetmeden yola koyulur. Ancak burada onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Romantik ve güneşli bir hafta sonu geçirmeyi planlayan aşıklar, şehre adım atmalarıyla birlikte yağmura tutulur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Le goût des merveilles (2015)

8. Le goût des merveilles (2015)

IMDb: 6,8

İki çocuklu bir dul olan Louise,  arabasıyla bir yabancıyı neredeyse eziyor. Gerçekten yaralanmamış olsa bile onunla ilgileniyor. Zihinsel bozuklukları olduğu ve birbirlerine düşündüklerinden daha fazla yardımcı olabilecekleri ortaya çıkıyor.

7. The Exception (2016)

7. The Exception (2016)

IMDb: 6,8

Sürgündeki Alman Kralı Kaiser Wilhelm II ve onu soruşturmaya giden Alman askeri Stefan Brandt birbirinin hayatlarını değiştireceklerinden habersiz iki adamdır. Kral Hollanda'da gözlerden uzak bir malikanede yaşıyordur ve Almanya Hollanda'ya egemen olurken, yetkililer Hollandalı casusların kralı izlediği kaygısını taşımaktadır. Brandt, Kral Kaiser'in hayatına girip ipucu ararken kendini onun hizmetçilerinden ve sonradan gizli bir Yahudi olduğunu öğrendiği Mieke ile beklenmedik ve tutkulu bir şekilde bir aşkın içinde bulur.

6. Delibal (2015)

6. Delibal (2015)

IMDb: 6,8

Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış hayatın tadını çıkarmaktan keyif alan birisidir. Füsun’u ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır. Aşkı ona tattıran bu kız kimdir? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmak ister ve ulaşır da…

5. Emma (2020)

5. Emma (2020)

IMDb: 6,9

Zeki, zengin ve bekar Emma Woodhouse hayatından son derece memnundur ve evliliğe veya kimsenin aşkına ihtiyaç duymaz. Hayatta en sevdiği şey ise başkalarının aşk hayatlarına burnunu sokmaktır. Yakın arkadaşı Bay Knightley’nin tüm uyarılarını görmezden gelerek vesayeti aldıkları Harriet Smith’e uygun bir eş ayarlamaya kalkınca, özenle yaptığı planlar ortaya çıkar ve hiç beklemediği sonuçlarla karşı karşıya kalır.

4. Celle que vous croyez (2019)

4. Celle que vous croyez (2019)

IMDb: 6,9

50 yaşında, iki çocuk annesi ve akademisyen olan Claire, kendisinden genç olan sevgilisi tarafından terk edilir. Ayrıldığı sevgilisini Jo’yu sosyal medya üzerinden takip etmek isteyen Claire, sahte bir Facebook profili oluşturmaya karar verir. 24 yaşında, sarışın, genç ve güzel bir kadın fotoğrafı ile yeni bir hesap oluşturan Claire, sosyal medyada Clara Antunés kimliğine bürünür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Five Feet Apart (2019)

3. Five Feet Apart (2019)

IMDb: 7,2

Five Feet Apart, iki hasta gencin hastanede yollarının kesişmesi ile değişen yaşamlarını konu ediyor. Stella Grant, 17 yaşında olan bir genç kızdır. Bilgisayarına bağlı bir hayat süren Stella, yaşıtları gibi gezip dolaşmak yerine zamanını çoğunu hastanede geçirmek zorundadır. Kistik fibrozis hastası olan genç kız hayatını rutinler, sınırlamalar ve kendi kendini kontrol etmekle geçirir. Fakat genç kızın hayatı oldukça etkileyici bir genç olan Will Newman ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır.

2. Sanam Teri Kasam (2016)

2. Sanam Teri Kasam (2016)

IMDb: 7,3

Garip bir kütüphaneci, ailesi tarafından reddedildikten sonra, düşünceli komşusunun yardımına güvenir.

1. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)

1. The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society (2018)

IMDb: 7,4

Özgür ruhlu bir yazar olan Juliet, yeni kitabı için hazırlık sürecindedir. Bir gün 2. Dünya Savaşı’nda Nazi işgali altındaki Guernsey adasında yaşayan bir grup insanın kurduğu Guernsey Edebiyat ve Patates Turtası Derneği'nin üyesi olan Dawsey’den bir mektup alır. Mektupta yazılanlardan oldukça etkilenen Juliet, kulübü ve üyelerini merak etmeye başlar. Kulübün ve halkın yaşadıklarının yeni kitabı için harika bir konu olabileceğini düşünen genç yazar, adaya gitmeye karar verir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
28
17
7
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

10 numara aşk filmi mi? 9 numara berbat zaten :( aşk filan hissetmedim ben izlerken :(

Hint Fakiri

#6 keşke orijinalini koysaydınız çok daha iyi olurdu :) 3 Moonu

telephone-tough-guy

Shigatsu wa kimi no uso, Tenkuu no Shiro: Laputa, Violet Evergarden, Koe no Katachi, Kimi no na wa, Kaguya sama