Görüş Bildir
Haberler
TV
Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümde Hayat yaşananları hatırlamaya başlıyor!

Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümde Hayat yaşananları hatırlamaya başlıyor!

Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümü heyecan ile beklenen Aşk Laftan Anlamaz dizisinde yeni gelişmeler var. Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölümü ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk Laftan Anlamaz dizisi yeni bölümü şok gelişmelerle geliyor. Her hafta izleyicisini ekranlara kilitleyen Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hayat, yaşananları hatırlamaya çalışıyor. Yapımcılığını Bi Yapım'ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz dizisinin başrollerinde ise; Hande Erçel ve Burak Deniz yer alıyor. Aşk Laftan Anlamaz her Çarşamba saat 20:00'de Show Tv'de!

AŞK LAFTAN ANLAMAZ DİZİSİ 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Aşk Laftan Anlamaz'da; Hayat Murat'ı Didem'le, Murat da Hayat'ı Cenk'le gördükten sonra aralarında buzdan duvarlar örülür. Üstelik Hayat yaşadığı kötü olayı Murat'tan saklar. Didem ve Murat'ın göl evinde çekilen samimi pozları gazeteleri doldurur. 

Azime bunun üzerine heyecanlanır ve Didem'le tanışmak ister. Murat ise son derece sinirlidir ve kendini aklamaya çalışır. Sarte, konsept fikri için çalışmalara devam etmektedir. Murat ve Doruk, tasarımcılardan gelen hiçbir fikri beğenmedikleri için iş başa düşer. Tuval ve Hayat da ekibe dahil olur.

Murat, Tuval sayesinde fotoğrafları kimin basına verdiğini öğrenir. Doruk, Hayat'ın yaşadıklarını biliyordur. Bunu abisiyle paylaşıp Cenk'in gerçek yüzünü gösterecek midir?

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel, 1993 yılında doğdu.

Hande Erçel Yaşı: 22

Hande Erçel Boyu: 1.75 m

Hande Erçel Kilosu: 55 kg

Hande Erçel 1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam ediyor. Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede filminde ve Hayat Ağacı dizilerinde rol almıştır.

2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World(Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1.olmuştur ve ülkemizi temsil etmiştir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın