Görüş Bildir
Haberler
Aryalar Bu Kez Şiddet Mağdurları İçin Söylenecek

Aryalar Bu Kez Şiddet Mağdurları İçin Söylenecek

Burçak Cürül Öztürk
30.01.2014 - 21:13 Son Güncelleme: 13.05.2022 - 16:44

Aryalar Bu Kez Şiddet Mağdurları İçin Söylenecek

Dört İtalyan sopranodan oluşan Le Div4s, Türkiye'de sahneye ilk kez Aile İçi Şiddete Son Kampanyası'nın 10. Yıl Konseri'nde çıkıyor.

KONSERİN GELİRİ ŞİDDET MAĞDURLARINA

Le Div4s, Hürriyet’in Aile İçi Şiddete Son! Kampanyası’nın 10.Yıl etkinlikleri kapsamında, 7 Mart, saat 20:30’da, İstanbul Zorlu PSM’de sahne alacak. Borusan, Most Production ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nin proje ortaklığında gerçekleşecek konserin tüm geliri şiddet mağdurlarına destek veren Acil Yardım Hattı’na aktarılacak.

Le Div4s, yeni bir şarkı söyleme konsepti sunma hayaliyle yola çıkmış dört İtalyan sopranodan oluşan, dünyaca ünlü bir grup. Tarihin en büyük opera bestecilerinin ünlü operalarını yenilikçi bir yorumla seslendiriyor, dünyanın her yerinde büyük kalabalıklara söylüyorlar.

Mozart, Bellini, Verdi ve Puccini’nin en ünlü ve etkileyici parçaları, tabii ki her zaman orijinallerine sadık kalarak, bu dört ses için yeniden düzenleniyor. Repertuarın geri kalanı, orkestra sesli sofistike pop ezgileriyle sunulan ünlü İtalyan ve uluslararası şarkılardan oluşuyor.

Klasik müzik eğitimi alan Denise, Isabella, Vittoria ve Sofia, ilk defa Andrea Bocelli eşliğinde 2008 yılında Roma’da sahneye çıktılar. O tarihten bu yana Bocelli’yle yaptıkları işbirliğinin yanı sıra, dünyanın pek çok yerinde önemli kültürel kuruluşlar, uluslararası canlı etkinlikler ve TV şovlarında sahne aldılar. Gördükleri sanat eğitimi ve projelerinin orijinalliğiyle her zaman beğeni topladılar.

Hürriyet

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/kultur-san...
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın