Görüş Bildir
Haberler
Artvin'deki Muratlı Barajı'nda Korkunç Görüntü: Çok Sayıda Hayvanın Sakatat ve Derileri Göle Atıldı

etiket Artvin'deki Muratlı Barajı'nda Korkunç Görüntü: Çok Sayıda Hayvanın Sakatat ve Derileri Göle Atıldı

Batuhan
13.08.2019 - 14:50

Artvin'in Borçka ilçesinde, Kurban Bayramı’nda kesilen hayvanların sakatat ve derileri kimliği belirsiz kişilerce bölgede bulunan Muratlı Barajı’na atıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muratlı Baraj gölü üzerinde çevre köylerinden geldiği tahmin edilen kurban atıkları ve çöpler çevrede kötü kokuya neden oldu.

Muratlı Baraj gölü üzerinde çevre köylerinden geldiği tahmin edilen kurban atıkları ve çöpler çevrede kötü kokuya neden oldu.

Gölün kirliliği kamerada 🎥

İHA'da yer alan habere göre, Bayram ziyaretine gelenler ve gölün manzarasını seyretmek isteyenler ise çöp tabakası ile karşılaşınca gölün kirliliğini cep telefonlarına kaydettiler.

Ziyaretçiler isyan etti

Ziyaretçiler isyan etti

Baraj gölüne atılan hayvan atıkları nedeniyle çirkin manzarayla karşılaşan ziyaretçiler, vatandaşları duyarlı olmaya davet ederek, ilçeye ve doğaya yakışmayan bu davranışı doğru bulmadıklarını söylediler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
442
145
53
18
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psaiidfl

Bu görüntünün İslam’la ilgisi yok, şu an ormanlık alanda artıklarını bırakarak yangın çıkartan da, rant uğruna ağaçları keserek doğayı katleden de, su kaynak... Devamını Gör

Spica

Tamamda duyarsızlık genelde müslümanlığın çoğunlukta olduğu ülkelerde fazla. Müslümanlar kendilerini kullandırtmayı çok iyi beceriyorlar bu yüzden sömürülüyo... Devamını Gör

ANCALAGON

Şerefsiz soysuzlar. Ne canlıya ne de doğaya saygıları var. Virüs gibi her yeri hastalıklı bırakıyorlar.

Ersin ESER

Ne diyor şair; Gezdim Halep ile Şam'ı eyledim ilmi talep, anladımki ilim bir hiç imiş, illa edep illa edep...