Görüş Bildir
Haberler
Artık Yeter! Ankara'da Bir Kadın Daha Eşi Tarafından Çocuklarının Önünde Öldürdü

Artık Yeter! Ankara'da Bir Kadın Daha Eşi Tarafından Çocuklarının Önünde Öldürdü

Ankara'da Zeynel Korkmaz (38), tartıştığı eşi Reyhan Korkmaz'ı 4 çocuğunun gözü önünde boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra komşusunu arayarak 'Çocuklarım önce Allah'a sonra size emanet' diyen Zeynel Korkmaz, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, dün akşam Mamak Durali Alıç Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaat işçisi Zeynel Korkmaz, eve geldiğinde henüz bilinmeyen nedenle eşi Reyhan Korkmaz ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Zeynel Korkmaz mutfaktan bıçak alarak eşini  kovalamaya başladı. Reyhan Korkmaz, evde 4 çocuğunun bulunduğu sırada yatak odasına kaçtı. Ancak, Zeynel Korkmaz eşini yatak odasında yakalayarak boğazından bıçakladı. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılırken, o anlara şahit olan çocukları çığlık atarak yardım istedi. Zeynel Korkmaz ise panikle evden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Reyhan Korkmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Reyhan Korkmaz'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise bölgede yaptığı kapsamlı arama çalışması sonucu Zeynel Korkmaz'ı yakalayarak, gözaltına aldı.

'Çocuklar 'annemi kurtar' diye yalvarıyordu'

'Çocuklar 'annemi kurtar' diye yalvarıyordu'

Ailenin komşusu Suat Tosun, 'Ben eve geldiğimde kadının öldüğünü gördüm. Çocuklar bana 'annemi kurtar' diye yalvarıyordu. Babaları ise olay yerinden kaçmıştı. Bir süre sonra bizim yöneticiyi arayarak beni istedi. Bana da 'çocuklarım önce Allah'a sonra size emanet' dedi. Bizde bugün çocukları yurda teslim ettik. Çocuklar için çok kötü bir durum. Gerçekten çok üzüldük' dedi.

Daha önce uzaklaştırma kararı almış

Daha önce uzaklaştırma kararı almış

Öte yandan Zeynel Korkmaz'ın başka bir kadınla da dini nikahlı olduğu öğrenildi. Ayrıca, Zeynel Korkmaz'ın daha önce de eşine şiddet uyguladığı ve bu nedenle hakkında uzaklaştırma kararı verildiği belirlendi. Zeynel Korkmaz'ın emniyetteki ilk ifadesinde, suçunu kabul ederek cinnet getirip cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Zeynel Korkmaz, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Çiftin biri lise, üçü ise ilkokulda eğitim gören çocuklarının çeşitli yurtlarda koruma altına alındığı öğrenildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selam Özbakan

sıkıldım ben bu ülkeden insanından yeter gücü yeten yettene

Buket Aydın

Allah belanızı versin ya daha bi durun 2 kadın cinayetine alışamadık 3. Geldi yetti ya hepinizin Allah belasını versin. Salacaklar bunu da bakın görün bi de ... Devamını Gör

be happy

Anne katledildi dört çocuk şu an kimsesizler yurdunda! Dört çocuk dün akşam annelerinin kuzusuyken bugün tam da şu anda yurtta! Herkesten her şeyden etimle ... Devamını Gör