Görüş Bildir
Haberler
Yeni Sezonu Başlayacak Ufak Tefek Cinayetler'in Sezon Finalini 3 Dakikada Hatırlatıyoruz

etiket Yeni Sezonu Başlayacak Ufak Tefek Cinayetler'in Sezon Finalini 3 Dakikada Hatırlatıyoruz

Pelin Arslan
06.06.2018 - 18:31 Son Güncelleme: 17.09.2018 - 10:57

Ufak Tefek Cinayetler sezon finalini yaptı. Sonunda kim öldü öğrenmiş olduk. Bölüm boyunca her karakter için ha öldü ha ölecek dedirten çok heyecanlı bir bölümdü. Sizin için toparladık...

31. bölümü özetlemiştik. Bilgileri tazelemekte fayda var👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

En son Pelin Burcu'yu zehirlemeye çalışıyordu. Ama Burcu onu ava giderken avladı. Parti öncesi Pelin'i eve hapsetti.

Pelin'in eldivenlerle gelmiş olmasından şüphelenince uzaklaşıyor gibi yapıp onu izledi. Sürahiye zehir boşalttığını gördü. Pelin'in ve Arzu'nun oyunu bozulmuş oldu.

Kendisi partiye geldi. Arzu'yu öldürüp Mehmet'le arasındaki kara kediyi kaldırmak istiyordu. O kadar gürültü patırtı yaptı ki Arzu duydu (!).

Aynı evde yukarıda kıyamet koparken partide kimse ne oldu demiyor.

Onun geldiğini, hem de sapasağlam geldiğini görünce Arzu Pelin için endişelendi. Üstelik telefonunu da karşısındaki Burcu açınca, Pelin'in öldüğünü düşünmeye başladı.

Pelin ölmemişti ama getirdiği zehir Burcu'nun eline geçmişti. Burcu onları kendi silahıyla vurmak için Arzu'ya bir ölüm limonatası yolladı.

Limonata 10 kişinin elinde gitti geldi. Arzu içemeden Mehmet damladı partiye. Burcu'yu yine, yine, yine tehdit etti...

Anla artık turuncu, korkmuyor kadın senden?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcu gitmeye kalkışmışken hem kendinin, hem çocuklarının, hem de Pelin'in intikamını almaya gelen biri vardı karşısında.

Korkunç bir kavga. Klasik kadın kavgasının çok üzerinde bir psikopatlık deneyimi. 2 günlük evi yamulttular yeminle.

Kavganın aksiyon koreografisini Çukur'un Kemal'i olarak tanıyacağınız Uğur Yıldıran yapmış. Eteklerini sıyırıp Avengers'a taş çıkaran bir performans sergilediler.

Teknik taktik yok: BAM BAM BAM. Kafaya darbe, tekmeler, derin çizikler, saç yolmalar, çene yumruğu, her şey...

Arzu tam bir badass çıktı a dostlar. Küvette boğmak, duş başlığıyla boğmak, sabunla kafa kırmak... Bir tırnak meselesi vardı polisin araştırdığı ama bu banyodan çıkmamıştı. Mantık hatası diyebiliriz.

Ama üstünlük Arzu'da gibiyken Burcu bir şekilde onu boğmanın yolunu buldu. Arzu kendini kurtarabilmek için törpüyü sapladı vallahi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sesleri duyup gelen Oya, Merve'nin yardımıyla kapıyı açtı. Arzu ve Burcu'nun halini gördüklerinde şok oldular.

Oya asla aşağıdan kimseyi, Mehmet'i Serhan'ı çağırmadı. Çünkü niye çağırsın ki, alt tarafı içeriden imdat çığlıkları geliyor.

Arzu'nun toparlanıp şüphe çekmemek için partiye dönmesini söyleyen Merve, Burcu'yu da öyle bir tehdit etti ki, Arzu için son arkadaşlık görevini de yapmış oldu. Bir bilsen ki Arzu az kalsın indiriyordu kafana şamdanı...

Burcu partiyi terk etti, Merve onu hastaneye götürdü. Ama bu olay kullanılacak ve Mehmet polise gitmekle tehdit edilecek gibi. Mehmet'in Burcu'yla evlenmesi için bir sebep arıyoruz da...

Gelelim limonata ve Elif'e. Elif zehirli iğneyle Oya'ya yaklaşırken Serhan'a yakalandı. Tam orayı terk edecekken hararetini zehirli limonatayla dindirdi.

Öyle ortada duran herhangi bir limonatayı içmeyeceksin işte.

Zehir zehir zehir içimizi katrana çeviren bu pis kadın, zehirlendi ve arabanın hakimiyetini kaybederek denize uçtu. Polisin bulduğu, 15 gündür denizde oraya buraya sürüklenen ölü o yani!

Üfffff bir sezondur 15 günmüş be. Mehmet de 15 günde evlenecek kadar tiyniyetsizmiş yani. Neyse.

Taylan da kaçım kaçım kaçıyordu polisten hatırlarsanız. Cinayet günü o da elini kirletmeye kalkışmış. "Hayatımı mahvettin" derken gözlerimizi doldurmadı değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Sen bu küçücük odada öleceksin Mervoş" diye diye saldırdı Merve'ye. Lise aşkının, evliliğinin, gururunun, Merve'nin çaldığı her şeyin intikamı için.

Edip olmasaydı belki de o an o saniye ölmüştü Merve. O gün yaşanan 6. cinayet teşebbüsü yani...

Arzu'dan Merve'ye, Pelin'den Burcu'ya, Burcu'dan Arzu'ya, Arzu'dan Burcu'ya, Elif'ten Oya'ya, Taylan'dan Merve'ye... Ev değil poligon resmen.

Serhan Aksak da duygusal katillerden. Oya ve Merve'yi yüzleştirme hastası Serhan, Merve'yi iyice yükseltti: "Olmaz, olamaz! Ben sizin dandik bir hevesiniz için yuvamı dağıtamam!"

Ama dizinin en duygusal sahnelerinden birine tanık olduk sayesinde. Oya en çok onun Merve'yi sevdiğini, saygı duyduğunu itiraf etti. Geçmişte yaşadıkları güzel günler, belki de gurur bir dumura uğrattı Merve'yi. Öyle ki ikisi de Serhan'a düşman oldular kısa bir an için.

Neredeyse 'Gel arkadaşım atalım bu herifi aşağı' diyeceklerdi.

Yine de hedef şaşırmak yok. Serhan'ı odadan çıkarıp dört kadın olarak yüzleştiler. Oya'nın yüzleştirme planının ne kadar kötü sonuçlar doğuracağını kimse bilemezdi.

Pelin Burcu'nun evinden kurtulup gelmeyi başarmış yani.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öyle ki, Merve'nin manipülasyonu sayesinde Oya'ya karşı cephe aldılar. Bir an aşağı atacaklar diye o da biz de korktuk.

Oya gelmeden önce günlük gülistanlıkmış her şey. Birbirlerini seviyorlarmış, omuz omuzalarmış. Gelinliklerini beraber seçmişler, çocukları eline doğmuş. Yersen.

Ama Pelin aklını kullandı ve Merve'nin dikkati Oya'ya çevirmek istediğini anladı. Merve'yi aşağı atmaya çalıştığında onu kurtaran yine Oya'ydı.

Oya enayisiydi desek daha doğru. Zira Oya onu ölümden kurtardıktan 0.5 saniye sonra Merve tarafından aşağı sarkıtılıyordu. Arzu olmasa düşmüştü.

Ortamda herkes birbirini öldürmeye çalışıyordu kısacası. Pelin anlamsızca Oya'yı bile öldürmeye çalıştı. Birinden birinin camdan düşmesi an meselesiydi.

Ve hiçbirinin odadan kaçıp kendini kurtarmaması çok enteresandı.

Savcının bu olayı kaza olarak kaydetmesi için ciddi bir düzenbazlık dönmesi gerek. Oda savaş alanı gibiydi, her yer kanıt doluydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

O sırada Edip, Serhan, Taylan ve Mehmet sesleri duyup odaya fırladılar. Katili gelecek sezon öğreneceğiz ama artık kimin öldüğünü biliyoruz... Yüzleşme planını önerenin ölmesi büyük talihsizlik.

"İyiler ve kötüler arasındaki savaş hep vardır. Ve bu savaş var olduğu sürece zaiyat da hep olacaktır. Kimse kurtulamaz bu savaşın yıkıcılığından. İster iyi ol, ister kötü, ister çok güçlü ol ya da tarafsız. Ne kadar dışında kalmaya çalışsan da savaş seni bulur ve bir şekilde yutar."

"Gidenler gider, yok olur. Fakat savaş hiç bitmez. Kalanlarla sonsuza kadar devam edecek, her elenenin yerine bir başkası gelecek ve adaletin savaşı bir şekilde sürecektir. Ta ki dünyada son bir insan kalana kadar."

"Niçin savaştım? Dik durabildim mi? Davamda haklı mıydım? Niçin yaşadım? Niçin ölüyorum? İşte bir savaşçı son ana kadar kendine bunun hesabını vermek ister. Önemli olan var olduğu sürece haysiyetli bir mücadele vermiş olmasıdır. Ancak o zaman sonuç ne olursa olsun hiçbir zaman kaybetmiş olmaz."

"Niçin savaştım? Dik durabildim mi? Davamda haklı mıydım? Niçin yaşadım? Niçin ölüyorum? İşte bir savaşçı son ana kadar kendine bunun hesabını vermek ister. Önemli olan var olduğu sürece haysiyetli bir mücadele vermiş olmasıdır. Ancak o zaman sonuç ne olursa olsun hiçbir zaman kaybetmiş olmaz."

"İşte hayat boyu böyle işlenir ufak tefek cinayetler. Toprağa gömülür. Üzerinden yeni yollar geçer. Ve hayat devam eder..."

"İşte hayat boyu böyle işlenir ufak tefek cinayetler. Toprağa gömülür. Üzerinden yeni yollar geçer. Ve hayat devam eder..."
İçeriğin Devamı Aşağıda

2. sezon teaser / "Katil kim? Kim öldürdü beni? Hem de bilerek. Gözümün içine baktı ve gözlerinin içinde ölümü gördüm."

Edip'i kim öldürmüş olabilir? Düşerken hareketsizdi, düşmeden zaten ölmüş müydü? Neden hepsi saklıyor, neden Oya susuyor? Yoksa Serhan mı, savcılığa dosya kapattıracak bu güç kimde var? Neden Edip kurban? Hem de bile bile öldüren biri var. Hepsini gelecek sezon göreceğiz.

Edip'i kim öldürmüş olabilir? Düşerken hareketsizdi, düşmeden zaten ölmüş müydü? Neden hepsi saklıyor, neden Oya susuyor? Yoksa Serhan mı, savcılığa dosya kapattıracak bu güç kimde var? Neden Edip kurban? Hem de bile bile öldüren biri var. Hepsini gelecek sezon göreceğiz.

Kitlendik kaldık biz de tabii ki. Edip aralarında belki de en az bağlandığımızdı, kimimiz sevindik. Ama mahvolan da var 😃

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Artık seneye Eylül'de görüşürüz 😍

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
708
315
275
52
20
17
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ekin Su

Kesinlikle bu kadar klişeye rağmen en iyi sahne Arzu ve Burcu'ya aitti. Burcu'yu desteklemiyorum ama o topuklu ayakkabıyı kola geçirme sahnesi baya çalışılmı... Devamını Gör

Buğra Doğan

Bence Burcu orada sadece saç baş kız kavgası yapacaklarını sandı.Sonra Arzu kolunu kesince şaşırdı ve o da ciddileşti.

Aşkito muyum ben

İzlediğim tek dizi olur kendileri. Son bölümü izleme özetim: ay icmesene şunu, aha şimdi dustu, aha itecek yeminle, işte işte şimdi dusecek, aaaaa ediiiip!

Pasif Kullanıcı

Arzuyla burcu neydi öyle abovv