Görüş Bildir
Eda Erdem'in Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat Öçalan'ı Tanımadığı Anlar Dillere Düştü
Fenerbahçe Opet, dün akşam Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğun sahibi oldu. Kaptan Eda Erdem her zamanki gibi sevenleriyle maç sonunda bir arada geldi. Kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenler arasında Gibi dizisinde Ersoy karakteriyle hepimizi güldüren Ahmet Kürşat Öçalan vardı. Fotoğraf çekildikleri anlarda Eda Erdem'in Öçalan'ı tanımadığını düşünenler sosyal medyada yorumlarıyla güldürdü.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Duygu Nebioğlu'nun Müge Anlı'da Bulduğu Annesi Suphiye Orancı, Metin Akpınar Filminde de Oynamış!
Yeşilçam'ın dev isimlerinden Metin Akpınar'ın evlilik dışı yaşadığı ilişkisinden dünyaya gelen ikizleri olduğu haberi gündemde! Usta oyuncunun kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'da bulduğu annesinin Almanya'da yaşadığını öğrendi. Bir dönem figüran olarak ünlü yapımlarda rol alan anne Suphiye Orancı'nın Metin Akpınar'ın filmin de de figüranlık yaptığı ortaya çıktı!
Yağmur Taktaş'ın Hesabını Ele Geçirdiği Söylenen Eski Sevgilisinin Fan Hesabında Paylaştıkları Kafa Karıştırdı
İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan ve hayatını kaybettiği haberiyle herkesi şaşkına çeviren Yağmur Taktaş, gündemde dikkat çeken isimler arasına girdi. Ailesi cinayete kurban gittiğini iddia ederek dava açan Taktaş'ın, eski sevgilisi hakkında yeni iddialar gündeme geldi. Sevgilisine fan hesabı açtığı söylenen eski sevgilinin paylaşımları kafaları karıştırdı.
Reklam