Görüş Bildir
Haberler
Artık Call Of Duty Oyunlarını 3 Stüdyo Dönüşümlü Olarak Yapacak

Artık Call Of Duty Oyunlarını 3 Stüdyo Dönüşümlü Olarak Yapacak

Onedio Medya
07.02.2014 - 13:49

Artık Call Of Duty Oyunlarını 3 Stüdyo Dönüşümlü Olarak Yapacak

Daha önce Call of Duty serisi Activision bünyesindeki iki firma arasında dönmekteydi.

Infinity Ward ve Treyarch , her biri oyun başına iki yıl çalışmak suretiyle seriye katkıda bulunuyorlardı. Zaten bir yıl birinden, diğer yıl ikincisinden oyun görüyor olmamızın sebebi de bu döngü politikasıydı. Tabii haklarını yememek lazım, Activision bünyesinde bulunan Neversoft gibi başka firmalar da sürekli destek oluyorlardı seriye.

Ama bu döngüye bir oyun firması daha katılıyor . Sledgehammer Games de artık Call of Duty oyunlarının yıllık çıkışında kaliteyi (?!) göstermek için gruba katıldı. Bunun en büyük artısı, her firmanın oyun başına iki değil üç yıl çalışabilecek olması. Yani teoride gerçekten de kaliteyi arttırmak olası.

Zaten Activision’ın CEO’su Eric Hirshberg de söyledikleriyle bunun altını çiziyor.

“Bu değişim tasarımcılarımıza her bir oyunda daha fazla yaratıcılık ve vizyon katmalarında imkân tanıyacak. İçerik sağlayıcılarımızın DLC ve mikro-DLC’lere odaklanmalarını sağlayacak. Çünkü bu, piyasadaki önemli bir nokta.”

Eh, ilk cümle neyse de, devamında Activision’un DLC odaklı politikalarında bir değişim olmadığı görülüyor. Şimdi haberin başlarındaki “(?!)” karmaşasının sebebini anlamışsınızdır. O gelen ek bir yıllık süre sadece DLC’lere yatırılacaksa, vay halimize.

Kaynak: http://oyungezer.com.tr/haber/36484-c...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın