Görüş Bildir
Haberler
Arsene Wenger: 'Eksikler Bizi Çok Etkilemeyecek'

Arsene Wenger: 'Eksikler Bizi Çok Etkilemeyecek'

Caner
26.08.2014 - 19:42
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Arsene Wenger Ve Chamberlain Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Şampiyonlar Ligi Play-off Turu rövanş maçında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Arsenal'de menajer Arsene Wenger, sakatların takımı etkilemeyeceğini savundu.

Arsenal Menajeri Arsene Wenger ve başarılı futbolcu Chamberlain Beşiktaş maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Wenger, 'Şu an sadece Beşiktaş maçını düşünüyoruz. Kendimize güveniyoruz. Kendi sahamızda oynayacağız ve bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Gruplara kalacağımıza inanıyoruz' derken Chamberlain,

'İstanbul'daki maçtan daha iyi oynamamız lazım. Oradaki saha koşullarınında iyi olduğunu söyleyemem. Paslaşırken çok zorlandık. Tabi ki iyi bir takımla oynadık bu bir mazeret değil. Bu maçta daha iyi oynamalı ve Beşiktaş'ın işini zorlaştırmalıyız' dedi.

Açıklamalarına devam eden genç futbolcu, 'Kalemizi mutlaka gole kapatmamız gerekiyor. Ev maçında 2-0'dan 2-2'ye gelmemiz güvenimizi yerine getirdi. Beşiktaş maçını kazanarak gruplara kalmak istiyoruz.Genel olarak baktığımızda kötü maçlar çıkarmadık. Aslına bakılırsa bizim takımımız daha iyi bir takım. Defansif hatalarımızı tekrarlamamamız lazım. Arkadaşlarımızla konuştuk ve Beşiktaş maçında daha dikkatli bir oyun oynayarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız' dedi.

Oynayacağı mevki ile ilgili sorulan sorulara ise Chamberlain, 'Arsene Wenger nerede oynamamı isterse orada oynayacağım. Kanatlarda kendimi daha rahat hissediyorum ama bana orta sahadaki açıkları kapatmamı isterse bunu yapmak için de elimden geleni yaparım' dedi.

Chamberlain'in bu açıklamaları üzerine sözü alan Wenger, 'Ben onun orta sahanın ortasında oynayabileceğini düşünüyorum. Bir oyuncunun nerede oynadığı önemli ama dünya çapında bir oyuncu her yerde oynayabilmeli her yere uyum sağlamalı. Yarın turu geçmek için hücum ağırlıklı oynamamız gerekiyor. Bir oyuncu ne kadar büyük bir oyuncu olursa olsun tek başına sonucu değiştiremez. Eksiklerimiz önemli ancak turu geçip gruplara kalacağımıza inanıyorum' dedi.

Chamberlain kendisine Sanogo'nun sorulması üzerine, 'Yaya Sanogo benim gibi kendini geliştiren bir futbolcu. Çok çalışıyor ve çok yetenekli bir futbolcu. Çok iyi bir arkadaşımız. Sanırım bu sözlerime Wenger de katılacaktır' sözleriyle cevapladı.

Beşiktaş maçı ve sakatların durumuyla ilgili sorulan soruları cevaplayan Arsene Wenger, 'Beşiktaş ilk maçta bize karşı çok iyi oynadı ancak biz de yarın onlara evimizde en az onlar kadar iyi oynadığımızı göstermek istiyoruz. Arteta'nın sakatlığının çok uzun süreceğini düşünmüyorum ancak tabi ki Beşiktaş karşısında olmayacak. Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı çok istiyorum. Çok yaklaşmıştık bildiğiniz gibi. Şimdi ilk olarak gruplara kalmaya odaklanmış durumdayız. Theo Walcott'un milli maçlar arasının ardından tam olarak antrenmanlara çıkmasını bekliyoruz. Onu daha erken kullanıp riske etmek istemiyoruz. Lucas Podolski yarın takımda olacak. Kendisini bırakmak istemiyoruz' sözleriyle açıklamalarına son verdi.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/sampiy...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0