Görüş Bildir
Haberler
Arınç: 'Açıkça Bir Casusluk Var'

Arınç: 'Açıkça Bir Casusluk Var'

adem kara
28.03.2014 - 10:43

'Yetkimi Kullandım'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Arınç, dün internete düşen ses kaydı için çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dün yayınlanan ses kayıtlarına ilişkin Arınç, 'Devlete ihanet var. Açıkça bir casusluk var. En gizli kalması gereken bir konu. Kimdir, neresidir, hangi istihbarattır, hangi alçaktır şu anda adres verecek durumda değilim. Bu nedenle Youtube erişim engellendi. Ben de yetkimi kullandım. RTÜK Kanununa göre milli güvenliği doğrudan ihlal eden bir durum karşısında geçici yayın yasağı getirilebiliyor. Ben de imzaladım yürürlüğe girdi. Bunun erişime sokulmasından, bunu yayına verilmesinden sadece Suriye, rejim, El Kai'de, istifade eder' diye konuştu.

Arınç, 'Bence normal ve geçerli usullerle yapılmış bir toplantı ne kadar samimi ise veya doğru ise bunu bir şekilde dinlemek, kendi haklarına istifade etmek o kadar büyük alçaklıktır, o kadar büyük hainliktir. Dolayısıyla 'Hırsızın hiç mi kabahati yok' sözünü de burada hatırlatayım' dedi.

BUNLARIN ORTAK HEDEFİ AK PARTİ'Yİ DÜŞÜRMEK

Arınç şöyle devam etti: 'Bütün bunların bir amacı mutlaka vardır. Bu amacın ortak hedefi; AK Parti hükümetini düşürmektir, Başbakan'ı itibarsızlaştırmaktır. Hodri meydan, onlar ellerinden gelen kötülüğü yapacak, biz de halkımıza güveneceğiz, halkımızla birlikte bu oyunları bozacağız'

Milliyet

Kaynak: http://siyaset.milliyet.com.tr/yetkim...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0