Görüş Bildir
Haberler
Arif Erdem ve 3 Futbolcu Hakkında Gözaltı Kararı

Arif Erdem ve 3 Futbolcu Hakkında Gözaltı Kararı

Batuhan
24.08.2016 - 15:46

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ile İsmail Demiriz hakkında 'Örgüt üyeliği' suçlamasıyla gözaltı kararı çıkardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evlerinde arama yapılan eski futbolculardan Arif Erdem ile Uğur Tütüneker'in yurtdışında oldukları için haklarında yakalama kararı çıkarıldı. İsmail Demiriz'in ise Büyükçekmece'de evinde gözaltına alındığı öğrenildi.

Eski futbolcu ve eski milletvekili Hakan Şükür hakkında da geçen hafta gözaltı kararı çıkarılmıştı. Şükür'ün de yurtdışında olduğu ortaya çıkmıştı. Savcılığın, bu eski futbolcular ile ilgili gelen ihbarlar üzerine operasyonu başlattığı belirtildi.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
10
6
4
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmetcan Oral

Arifin attığı golü de mi arayamayacağız şimdi?

Furkan1903

Şike ve teşviğin babası salatasaray nice çalınan şampiyonluklar beyoğlu yosması sizi aldığınuz kupalar götünüze girsin hangi sezonu sayayım 86 87 malatya maç... Devamını Gör

Furkan1903

Hepside salatasaraylı niye acaba fetönün köpeği galatasaray biz şerefli 2. Derken dalga geçenler ne oldu bu kararla ilgili cinconlular ne diyor acaba böyle k... Devamını Gör