Görüş Bildir
Haberler
Arif Arslan Kimdir ve Nerelidir? İlahiyatçı Arif Arslan Kaç Yaşında Öldü ve Ölüm Nedeni Nedir?

Arif Arslan Kimdir ve Nerelidir? İlahiyatçı Arif Arslan Kaç Yaşında Öldü ve Ölüm Nedeni Nedir?

GNS
08.12.2021 - 18:29

İlahiyatçı yazar kimliğiyle tanınan Arif Arslan hayatını kaybetti. Arif Arslan'ın vefatı başta ailesi olmak üzere pek çok sevenini hüzne boğdu. Bir süredir kanser tedavisi gördüğü bilinen ilahiyatçı Arif Arslan'ın ölüm haberi sosyal medyada duyurulduktan sonra yazarın kim olduğu merak edilmeye başlandı. Peki Arif Arslan kimdir? İlahiyatçı Arif Arslan neden öldü? Arif Arslan kaç yaşında vefat etti? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birçok televizyon programına katılan ünlü ilahiyatçı Arif Arslan hayatını kaybetti. Yazar kimliğiyle de tanınan ilahiyatçının bir süredir kanser tedavisi gördüğü bilinmekteydi. Arif Arslan'ın vefatı sevenlerini hüzne boğdu. Peki Arif Arslan kimdir? Arif Arslan nereli? İşte detaylar...

Arif Arslan Kimdir?

Arif Arslan Kimdir?

Arif Arslan, 12 Haziran 1957 yılında Askeri Antalya, Güçlüköy'de dünyaya gelmiştir. 1969 yılında ilkokulu bitirmiş, daha sonra iki yıl Arapça ve Kur'an eğitimi görmüştür. 1977 yılında Antalya İmam-Hatip lisesini ve 191 yılında İzmir Yüksek İslam Enstitüsünü bitirmiştir. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders kitapları ile Sosyal, Kültürel ve Dini konularda kitaplar yazmıştır.

2001-2004 yılları arasında Eğitim Psikolojisi üzerine Mastır, 2004-2009 yılları arasında da genel psikoloji üzerine doktora yapmıştır.

Yazarın yayınlanmış telif, araştırma, şiir ve ders kitapları olmak üzere çeşitli eserler vermiştir.

Arif Arslan Neden Öldü?

Arif Arslan Neden Öldü?

Bilgi ve birikimiyle birçok kesim tarafından sevilen isim Arif Arslan, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanenin yoğun bakım ünitesinde hayata gözlerini yumdu. Arif Arslan'ın cenazesi hakkında yakınları, ikindi namazına müteakip Ayazağa Mezarlığı'na defnedileceğini duyurdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın