Görüş Bildir
Haberler
Arda Turan İçin Eş Arıyorlar!

Arda Turan İçin Eş Arıyorlar!

Arda Turan İçin Eş Arıyorlar!

Arda Turan, reklam yüzü olduğu Simit Sarayı için ikinci kez kamera karşısına geçecek. New York’ta dükkân açmaya hazırlanan markanın kurucusu Haluk Okutur, ‘Arda Turan’a yeni reklamda eşlik etmek için dünyaca ünlü bir kadın arıyoruz’ dedi.

Kariyerini İspanya’da sürdüren Arda Turan, reklam yıldızı olma yolunda ilerliyor. Almanya, Belçika, Hollanda, Kuveyt, Suudi Arabistan ve Mısır’dan sonra ABD’de şube açmaya hazırlanan Simit Sarayı, reklamlarında oynayan milli futbolcuyla ikinci kez el sıkıştı.

New York 5. Cadde’de açılacak şubenin dekorasyon çalışmalarında sona gelinirken, markanın kurucusu Haluk Okutur, şunları söyledi:

Bizi dünya çapında temsil eden Arda Turan başarılı ve sevilen birisi. Oynadığı reklamlardan çok iyi geri dönüş aldık. Yaşam tarzı, mütevazılığı, Atletico Madrid gibi bir kulüpte oynamasıyla; Arda’nın doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum. Yeni reklam filmi için ona partner arıyoruz. Yurtdışındaki mağaza sayımız hızla arttığı için dünyanın her köşesinde tanınan bir isim olacak. İsim henüz netleşmedi. Çalıştığımız ajans kısa süre içinde çeşitli seçenekler sunacak. (AKŞAM)

Kaynak: http://www.acunn.com/haber/arda-turan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın