Görüş Bildir
Haberler
Arda Turan: "Hayalin de Ötesi Varmış"

Arda Turan: "Hayalin de Ötesi Varmış"

Enver K.
04.01.2016 - 19:13

Barcelona'nın Espanyol ile 6 Ocak Çarşamba günü oynayacağı mücadelede yeni takımıyla ilk maçına çıkacak Arda Turanfutbol geçmişi ve yeni takımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barcelona'da forma giymeye hazırlanan milli futbolcu Arda Turan, yaptığı yazılı açıklamada, Barcelona formasını giyeceği için heyecanlı olduğunu belirterek, 'Atletico Madrid, Galatasaray ve A Milli Takım'da kazandığım başarılardan dolayı saygıyı hak etmiş bir şekilde Barcelona'ya katıldım' ifadesini kullandı.

'Beni alkışlarla karşıladılar'

Elde ettiği başarılardan dolayı takım arkadaşlarının kendisine saygı duyduğunu anlatan milli futbolcu, 'Onlardan biriymişim gibi davranıyor ve bana bunu hissettiriyorlar. Milli takım ile kazandığımız maçtan sonra beni alkışlarla karşıladılar. Çok özeldi benim için ve çok mutlu oldum' değerlendirmesinde bulundu.

'Demek ki hayalin de ötesi varmış'

Arda Turan, insanın mutlaka hayallerinin olmasını gerektiğine vurgu yaparak, şöyle devam etti:

'Bayrampaşa'daki çocuğun hayattaki en büyük hayali, Galatasaray'da oynamaktı. Galatasaray formasıyla sadece bir maça çıkabilmekti. Demek ki hayalin de ötesi varmış. Şu an hayalini kuramadığım şeyleri yaşıyor, aklımın yetmediği durumların içinde bulunuyorum. Eğer yetenekliysen ve çalışıyorsan bir şekilde bunlar gerçekleşiyor. Bunun için her zaman şükrediyorum. Güzel bir kariyere, güzel bir çocukluğa sahiptim ve şimdi de onun keyfini sürüyorum.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
26
5
2
2
1
0