Görüş Bildir
Haberler
Arda Turan'a Büyük Onur!

Arda Turan'a Büyük Onur!

Batuhan
07.02.2014 - 12:18

Arda Turan'a Büyük Onur! Nihat Kahveci'den Sonra...

İspanya'da futbol hayatını sürdüren Arda Turan, yine Türk futbol tarihine geçmek üzere. Daha önce yine La Liga'da gururumuz olan Nihat Kahveci'nin tahtını sallayan Arda, yeni bir rekora imza atmak üzere. Real Sociedad forması giyerken Real Madrid ile şampiyonluk mücadelesi veren Nihat Kahveci, Brezilyalı Ronaldo'yla da gol krallığı mücadelesine girişmişti. Şampiyonluğu adeta kıl payı kaçıran Real Sociedad, efsane kadrosuyla Türk futbolseverlerin de aklına kazınmıştı.

Önce Nihat şimdi de Arda

O dönem İspanya Ligi'nin en iyi yabancı oyuncusu seçilen Nihat Kahveci, La Liga'daki başarılı kariyerini Vallarreal ile sürdürmüştü. Nihat Kahveci'den sonra İspanya Ligi'nde iz bırakan bir başka oyuncu da Arda Turan. Atletico Madrid'e gittiği sezondan bu yana en çok konuşulan futbolculardan biri olan Arda Turan, dünyanın sayılı takımlarının da transfer listesine girmeyi başardı. UEfa Avrupa Ligi, UEFA Süper Kupa ve İspanya Kral Kupası'nı kazanma başarısı gösteren Arda Turan performansıyla da göz kamaştırıyor.

Vicente Calderon'un yeni kralı

Milli yıldızımız, Atletico Madrid forması altında gösterdiği başarılı performanstan ötürü, yıl sonunda düzenlenecek olan yılın en iyi yabancı futbolcusu olma yolunda da ilerliyor. Atletico Madrid taraftarları ve İspanya Futbol Federasyonu, Atletico Madrid'ten Arda Turan'ı sezon sonundaki ödül için aday göstermeyi planlıyor. İspanyol medyasında yer alan habere göre, Vidente Calderon'un yeni kralı olarak adlandırılan Arda Turan için hem kulüp hem de taraftarlar seferber oldular. Hem başarılı futbolcu hem de sempatik tavırları dolayısıyla taraftarın sevgilisi haline gelen Arda Turan, sezon sonunda Türkiye'ye ikinci mutluluğu yaşatabilr. Nihat kahveci'den sonra bu ödülü alan ikinci Türk futbolcu olabilir.

(Eurosport)

Kaynak: http://skorer.milliyet.com.tr/arda-tu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın