Görüş Bildir
Haberler
Arda Turan: '2017'ye Kadar Atletico'dayım'

Arda Turan: '2017'ye Kadar Atletico'dayım'

Caner
24.12.2014 - 16:18
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Atletico Madrid forması giyen milli yıldız Arda Turan İspanya'dan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Galatasaray’ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Turan, “Çok başarılı buluyorum. Hamza hoca çok sevdiğimiz ve saydığımız bir insan. Spor camiası içinde ‘ağabey’ diye tabir ettiğimiz karakteri ve kişiliğiyle örnek bir insan. Başarıları için dua ediyorum” dedi.

Atletico Madrid forması giyen milli yıldız Arda Turan, İspanya'da mutlu olduğunu ve takımından ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

Reklam yüzü olduğu şirketin basın toplantısı için İstanbul’a gelen Arda Turan, İspanya’daki futbol hayatı ile ilgili, “Burada kendisi özel hissettirilen oyunculardan bir tanesiyim. Benim oradan ayrılma şartım hiçbir şekilde olamaz. Hayatta kontratlar değil, gönül çok önemli” dedi.

Türkiye’nin ve dünyanın önemli gıda markalarından olan Simit Sarayı’nın reklam yüzü olan Arda Turan, Ortaköy’de bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Arda Turan, futbol yaşamı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

“ÖZEL HİSSETTİRİLEN OYUNCULARDAN BİRİYİM”

Atletico Madrid’den ayrılmasının söz konusu olmadığını belirten Arda Turan, “2017’ye kadar kontratım var. Evde oturdum düşündüm. Benim Atletico Madrid’den ayrılmak için ne nedenim olabilir? Zaten şu an Avrupa’nın en iyi takımlarından biriyiz. Her kupada iddialıyız. Kazanma oranımız yüksek. Burada kendisi özel hissettirilen oyunculardan bir tanesiyim. Benim oradan ayrılma şartım hiçbir şekilde olamaz. Hayatta kontratlar değil, gönül çok önemli. Ben amatör ruhuyla profesyonelleri geliştiren bir oyuncuyum. Orada kendimi çok mutlu hissediyorum. İnsanlar beni çok seviyor. Bana hiçbir zaman Galatasaray’ı aratmadılar. Atletico camiasına çok teşekkür ediyorum. Benim gibi profesyonellik duygularından uzak yaşayan bir insanı ailelerinin bir parçası yaptıkları için” ifadelerini kullandı.

“BAŞARILARI İÇİN DUA EDİYORUM”

Galatasaray’ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Turan, “Çok başarılı buluyorum. Hamza hoca çok sevdiğimiz ve saydığımız bir insan. Spor camiası içinde ‘ağabey’ diye tabir ettiğimiz karakteri ve kişiliğiyle örnek bir insan. Başarıları için dua ediyorum” dedi.

LA LIGA DÜNYANIN EN İYİ LİGİ”

Premier Lig’in özel bir lig olduğunu söyleyen Arda Turan, “Bana göre dünyanın en iyi ligi La Liga. Orada olmaktan dolayı mutluyum. Açıkçası böyle bir plan içine girmedim. Şartlar, hayat. Mesleki konularda çok büyük konuşmamak lazım” şeklinde konuştu.

“GÜCÜM NEYE YETERSE ONU YAPIYORUM”

Başarısız olmaktan korkmadığını belirten yıldız oyuncu, “Benim hayatta yapabildiğim bir şey futbol. Ben eve gittiğimde de, çocuklarla sokakta, bıraksan halı sahada da oynarım. Ben bu işi seviyorum. Başarısız olmaktan neden korkayım? Allah sakatlık, kaza bela vermesin. Gücüm neye yeterse onu yapıyorum. Korkmuyorum” diye konuştu.

Arda Turan basın toplantısının ardından katılımcılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

skorer

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/arda-turan...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0