Görüş Bildir
Haberler
Arda Kural: 'Hiçbir Yere Kaybolmadım, Tedaviye Tekrar Başladım'

Arda Kural: 'Hiçbir Yere Kaybolmadım, Tedaviye Tekrar Başladım'

ATKN
01.08.2015 - 23:02 Son Güncelleme: 03.08.2015 - 08:50

Kendisi ve rahatsızlığıyla ilgili son zamanlarda pek çok haber yayınlanan ve Büyükçekmece sahilinde oldukça keyifli olduğu gözlenen ünlü oyuncu Arda Kural, 'Hiçbir yere kaybolmadım, tedaviye tekrar başladım' dedi. Kural'ın annesi ise yalan haberlere inanılmaması gerektiğini belirterek, 'Hakkımızda yapılan birçok yalan haber var. Lütfen insanlar ailemiz hakkımızda çıkan haberlere inanmasınlar' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Hiçbir yere kaybolmadım'

Büyükçekmece sahilinde oldukça keyifli olduğu gözlenen ve Cumhuriyet'ten Fırat Aşık'ın konuştuğu Arda Kural, “Hiçbir yere kaybolmadım, tedaviye tekrar başladım” dedi.  

'Yalan haberlere inanmayın'

Arda Kural'ın annesi Gülnur Kural ise bir saniye yanından ayrılmadığı oğluyla ilgili “Arda’nın sağlık durumu iyi, tedaviden yeni geldik. Hakkımızda yapılan birçok yalan haber var. Lütfen insanlar ailemiz hakkımızda çıkan haberlere inanmasınlar” dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatıyla ünlü oyuncunun tedavisi için gerekli girişimler sonuç verdi ve Arda Kural'ın Balıklı Rum Hastanesi’nde tedavi görmeye başladığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
0
0
0