Görüş Bildir
Haberler
Bize Nasıl Araba Kullandığını Anlat, Senin Aslında Kim Olduğunu Söyleyelim!

etiket Bize Nasıl Araba Kullandığını Anlat, Senin Aslında Kim Olduğunu Söyleyelim!

Kai Hiwatari
01.10.2019 - 14:57 Son Güncelleme: 11.02.2020 - 14:17

İnsanın trafikte ilkel benliği ortaya çıkar; yani bilinçaltı... Bakalım senin bilinçaltında nasıl birisi var? Bunu öğrenmenin tek ama tek bir yolu var!

1. Öncelikle direksiyonu nasıl tuttuğunu öğrenelim mi?

2. Söyle bakalım: Senin tercihin manuel mi otomatik mi?

2. Söyle bakalım: Senin tercihin manuel mi otomatik mi?

3. Kalabalık bir AVM'nin otoparkında uzun uğraşlar sonucunda park yeri bulabildin. Ama tam sen girecekken, birisi senin gireceğin yere senden önce girdi. Ne yapacağını çok ama çok merak ediyoruz!

4. Hızlı mısındır, hangi şerit senin şeridin?

4. Hızlı mısındır, hangi şerit senin şeridin?

5. Park demişken... Şu parklardan hangisini daha çok seviyorsun?

6. Son olarak... Şu giflerden hangisi trafikteki seni daha iyi anlatır?

İçten İçe Korumacısın!

İçten İçe Korumacısın!

Bilinç buzdağının görünen yüzüyse, bilinçaltı onun görünmeyen ve büyük yüzüdür. Seninse verdiğin cevaplara göre buzdağının altında tam bir korumacı kişilik yatıyor. Buradan güzel bir insan olduğunu anlıyoruz; çünkü insanların bilinçaltları genelde leş gibidir. Ama seninkinde mis gibi bir insanla karşılaştık. Arada bir sertsin, biraz da sinirli olabiliyorsun; amma velakin bu hallerin hep sevdiklerini korumak içindir. Onlar için nefes alıyor, onlar için hayata tutunuyorsun. Ayrıca onların yanında kedi gibiyken, dışarıya karşı tam bir panter Emel'sin :) Kısaca senden çok ana/baba olur aziz dostumuz. Bunu ara ara bilinç düzeyine çıkart ki anlasın çevrendekiler. Yoksa biz anladık seni ;)

İçinde Bir ÇILGIN Yatıyor!

İçinde Bir ÇILGIN Yatıyor!

Bilinç, buzdağının görünen yüzüyse, bilinçaltı onun görünmeyen ve büyük yüzüdür. Seninse verdiğin cevaplara göre buzdağının altında tam bir çılgın yatıyor. Bunu ne kadar bilinç düzeyine, yani normal yaşantına karıştırıyorsun bilemiyoruz; ama bilinçaltındaki deli kişi dünyayı tersine döndürebilecek kadar manyak. Yeniden Fransız Devrimi yapabilir ya da gider 3. Dünya Savaşını çıkartabilir, belli olmaz. Zaten seni çok iyi tanıyanlar, yani bilinçaltını görebilecek kadar iyi tanıyanlar, senin ne denli bir ruh hastası olduğu yakinen bilirler (acı tecrübelerle) :) Şimdi işin şakası bir tarafa senin bu deli kişiliğin aynı zamanda marka değerin, yani seni sen yapan şey. Bize soracak olursan o deliyi bilinçaltından fazla çıkarma, dünya buna hazır değil :)

DOMİNANTSIN!

DOMİNANTSIN!

Bilinç, buzdağının görünen yüzüyse, bilinçaltı onun görünmeyen ve büyük yüzüdür. Seninse verdiğin cevaplara göre buzdağının altında dominant bir kişilik yatıyor. Normal hayatını, yani bilinç düzeyini bilmiyoruz; ama bilinçaltında sen kesinlikle dominantsın. Daha doğrusu gerçek bir lidersin, insanların üzerinde gerçek bir etkin var. Karizmatik ve gerçekçi olduğunu da belirtmemiz gerek. Eğer bu hallerini normal hayatına yansıtmıyorsan, bu kesinlikle derin bir tevazuya sahip olmanla alakalıdır. Çünkü sen çok bilip de az konuşan türü tükenmekte olan insanlardansın. Bizce bu denge muhteşem...

Tam Bir Efendi/Hanımefendisin!

Tam Bir Efendi/Hanımefendisin!

Bilinç, buzdağının görünen yüzüyse, bilinçaltı onun görünmeyen ve büyük yüzüdür. Seninse verdiğin cevaplara göre buzdağının altında tam bir efendi/hanımefendi yatıyor. Ve şunu çok iyi biliyoruz ki sen normal hayatında, yani bilinç düzeyinde de böylesin. Etliye sütlüye fazla karışmasan da adeletsizlik karşısında Demokles'in kılıcı gibisindir; aman vermezsin. Ayrıca Muhteşem bir aile terbiyesi almışsın: İdeal arkadaş, ideal çalışan, ideal öğrenci ve pek tabii ki ideal EŞ'sin! Buradan duyurulur :)

Tembelsin, Tembel!

Tembelsin, Tembel!

Bilinç, buzdağının görünen yüzüyse, bilinçaltı onun görünmeyen ve büyük yüzüdür. Seninse verdiğin cevaplara göre buzdağının altında tam bir tembel yatıyor. Bu durum normal hayatına, yani bilinç düzeyine ne kadar yansıyor bilmiyoruz ama bilinçaltındaki o vatandaş tam bir aylak. İçten içe istiyorsun bütün her şeyi sal, hiçbir şey yapmadan saatlerce yat-otur-iç-ye. Ama lanet olası kanalın etrafını çerçeve yapmamışlar, o yüzden kalkıp çalışmalısın. Neyse ki Cuma'ya az kaldı: Thanks God It's Friday :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1782
697
456
183
125
85
78
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hirahuriye Özkan

Arabam yok ama yinede yaptım

Pasif Kullanıcı

İçten İçe Korumacısın! Bilinç buzdağının görünen yüzüyse, bilinçaltı onun görünmeyen ve büyük yüzüdür. Seninse verdiğin cevaplara göre buzdağının altında ta... Devamını Gör