Görüş Bildir
Haberler
Arabada iOS Geliyor!

Arabada iOS Geliyor!

Batuhan
22.01.2014 - 10:45

Arabada iOS Geliyor!

Apple'ın otomobillere iOS işletim sistemini getirecek iOS in The Car sisteminin ilk görüntüleri paylaşıldı. Teknolojinin odak noktaları ve diğer detaylar haberimizde.

Mercedes, Honda, Kia gibi üretiiclerle işbirliği yürütmekte olan Apple’ın otomobiller için geliştirdiği iOS sisteminden ilk ekran görüntüleri bir geliştirici tarafından Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı.

iOS in the Car” adı altında geçtiğimiz yıl üzerinde çalışılmaya başlandığı açıklanan sisteme dair ilk görüntüler için Apple tarafından herhangi bir doğrulama gelmedi, ancak fotoğrafların bu konuya dair ortaya koyduğu ilk detaylar geniş teknoloji çevrelerince kabul edilebilir bulundu.

Paylaşılan fotoğraflarda Apple in The Car'ın genel hatları ile klasik iOS sisteminden faklı yapıda olduğu, ancak şirketin harita servisinin hemen hemen aynısının otomoiller için tasarlanan işletim sistemi versiyonuna entegre edilmiş olduğu gözlerden kaçmadı. 

Apple'ın konuya ilişkin duyurusunda paylaştığı detaylar arasında kullanıcıların iPadiPhone ve iPod touch cihazları ile otomobillerini eşleştirerek çeşitli uygulamalarını kullanabilecekleri belirtilmişti.

Shiftdelete.net

Kaynak: http://shiftdelete.net/arabada-ios-ge...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0