Görüş Bildir
Haberler
Arabada 5 Evde 15! Hangi Burç Nerede Sevişmeli?

Arabada 5 Evde 15! Hangi Burç Nerede Sevişmeli?

Yalnızca burcunuzu öğrenen bir astrolog sizin hakkınızda pek çok şey söyleyebilir. Birazdan okuyacağınız yorumlar da spiritüel rehber ve yazar Alison Lessard'a ait. Bakalım cinsellik ve seks hayatı hakkında sizin burcunuz için neler demiş!

Kaynak: https://www.bustle.com/articles/99495...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç: Zaman mekan fark etmez!

Koç en açık sözlü burçlardan biridir. Hatta bazı anlarda patavatsız oldukları bile düşünülebilir. Aslında kasten bir şey yapmazlar, bu durumda onları içlerindeki çabucak harekete geçme arzusu yönetir.

Seks ise nerede ve ne zaman havaya girerlerse orada olmalıdır. Koçlar çok güçlü ama kısa süreli cinsel dürtülere sahiptir. Bu yüzden film arasında sinemanın tuvaletine sızmak onları kolayca baştan çıkaracaktır.

2. Boğa: Yoktur eşin "lüküs" hayat!

Bir Boğa'nın beş duyusuna da hitap etmelisiniz bu yüzden tüm detayları düşünmeden onunla seks yapmayı aklınızdan bile geçirmeseniz iyi olur.

Lüks bir otel, güzel bir akşam yemeği, mumlar, tütsüler, güzel çarşaflar, büyük ve rahat bir yatak, güzel müzik... Tüm bunlar hazırsa bir Boğa da saatlerce aşk yapmaya hazır demektir. Aşk yapmaya diyoruz çünkü Boğalar ön sevişmeye, asıl meseleye gelmeden saatler önce başlar. Gecenin uzun olacağı baştan bellidir.

Bu arada konforuna ve alışkanlıklarına düşkün olan Boğa sürekli aynı parfümü kullanırsanız, sizinle birlikteyken sahip olduğu güven duygusu da artacaktır.

3. İkizler

İkizler iletişimin ve merakın burcudur. Hatta onlar için burçların sosyal kelebeği diyebiliriz.

Romantik ya da ateşli konuşmalar sekse dahil olmalıdır. Hatta gün boyu mesajlarda yaramazlık yapması harika bir gecenin habercisidir.

Salonda yerlere birbirinden farklı yastıklar atıp İkizler'in bayılacağı bir ortam yaratmak mümkün. Böylece tam da onun istediği gibi sayısız pozisyon ve geniş bir alan sizin olacaktır.

İkizler burcu çeşitliliğe bayılır ve zihninin sürekli uyarılmasını ister. Bu yüzden yatakta yenilikçi olmaya hazır olun ve açık seçik sözler dağarcığınızı gözden geçirin. Çabucak sıkılabilen İkizler için önceden önlem almak size çok yardımcı olacaktır. Hatta telefonunuza hemen bir Kama Sutra uygulaması indirseniz hiç fena olmaz.

4. Yengeç: Önce güven!

Memelerin hükümdarı Yengeç! Bunu akıldan çıkarmamak lazım. Konu erotik bölgeyse, bir Yengeç'in memelerinize ilgi göstermesine ya da onun memelerine ilgi göstermeye hazır olsanız iyi edersiniz.

Yengeçler kendilerini duygusal olarak güvende hissetmezse cinsellikte bir adım bile mesafe katedemezsiniz. Onları önce sözlü olarak tatmin etmelisiniz. Ne kadar güzel ve seksi olduğundan tutun da, onu ne kadar sevdiğinize kadar birçok şeyi dile getirmeniz şart. Bir Yengeç gardını ancak böyle indirebilir ve artık dünyanın en yaramaz çifti haline gelmeniz an meselesidir.

Onu tanımaya başladığınızda soğuk ya da mesafeli olduğunu düşünmüş olabilirsiniz. Fakat emin olun spontane ve kaçamak seks onlardan sorulur. Koridorun ortası ya da mutfak tezgahı Yengeç'i fazlasıyla mutlu eder. Tabii  tüm bunlar için onu duygusal olarak doyurmalı ve güvenini kazanmalısınız.

5. Aslan: Sahne sizin!

Aslanlar! Sahne! Spot ışıkları! Teatrallik! Bir Aslan için ilgi görmek ve izlenmek gibisi yoktur. 

Kocaman pencereleri olan bir oda, seks konusunda Aslanlar için en iyi yer olabilir. Tabii bu pencereler perdelerle kaplı olmayacak, şehir ışıkları izlenebilecek... Hatta seks yaparken kaydetmek bir Aslan'ı heyecanlandıracaktır.

Kısacası sergilemek onlardan sorulur!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak

Bir Başak ile yaramazlık yapmak istiyorsanız temiz ve bakımlı olduğunuzdan emin olmalısınız. Saflık, temizlik ve sağlık onlardan sorulur.

Kişisel hijyen ve el değmemiş tertemiz bir mekan şart. Yeni yıkanmış mis kokulu nevresim, jilet gibi çarşaf... Bunlar yoksa Başak burcu partnerinizi yatağa davet etmeye kalkışmasanız iyi olur. Özellikle de banyonuz pırıl pırıl değilse hiç şansınız yok demektir.

Başaklar aynı zamanda yatakta olup biteni çok iyi gözlemler ve değerlendirirler. Seks yaptıktan sonra hem kendini hem de sizi eleştirmesine hazır olmanız hatta alışmanız gerek. Karşısında alınıp göz devirmediğinizden emin olun çünkü beyni bilgisayar gibi çalışan Başaklar yalnızca daha iyisi için çabalar. Onun bu tarz yorumlarını kişisel bir saldırı olarak algılarsanız kendinizi boşa yormuş olursunuz.

7. Terazi

En klas, en zarif burçlardan biri: Terazi! Teraziler duyularına hitap eden ve güzel olan her şeye bayılırlar. Bu durum partnerleri için de geçerli tabii. Bu yüzden onlarla buluşurken dizi çıkmış pantolonunuzu giymekten kaçınmanız gerek. Elinizdeki malzemeyi iyi kullanmanız ve estetiğe gereken önemi vermeniz şart. 

Ayna, Terazilerin sevişeceği ortamda olmazsa olmazlardan. Bir Terazi ile sevişecekseniz aklınıza ilk gelecek yer bir aynanın önü olabilir. Çünkü muhtemelen bir yandan da gözüne hitap etmenizi bekliyor olacak.

8. Akrep:

Akrep! Grinin elli değil belki yüz elli tonu! Duygularını en yoğun yaşayan burçlardan biri ama mahremiyete öyle takıntılı ki muhtemelen onun içinde kopan fırtınalardan haberiniz bile yok. 

Bir Akrep yalnızca vücudunuzu tanımakla kalmaz, aynı zamanda ruhunuzu da tanımak ister. Seks konusunda bir Akrep için en iyi yer ise ya tabu ya da gizli saklıdır. Başkalarının hiç göremeyeceği  bir oda, karanlık olan herhangi bir yer ya da daha önce hiç bulunmadıkları bir ortam... Öğretmen-öğrenci rollerinin olduğu fanteziler, kelepçe ya da çeşitli seks oyuncakları Akrepler için uygun. Ama sizi gerçekten sevmişse tabii.

9. Yay:

Özgür ruhlu, doğa düşkünü Yaylar! Konu seks olunca bir hayli ilkel ve hayvansı olabilirler. Gülmek, eğlenmek de onları baştan çıkaracak kadar mühimdir. 

Doğanın içinde olmaya ve aktivitelere bayılan bir Yay için en iyi ortam yine doğanın ta kendisi. Dev bir ağaç, uzun bir yürüyüşün ardından uzandığınız çimler ya da yıldızların aydınlattığı bir kumsal...

10. Oğlak: Kapalı kapılar ardında!

Oğlaklar size utangaç ya da kapalı bir kutu gibi gelebilirler. Aslında özel hayatını gerçekten özel tutan bu burcun yelkenleri suya indirmeden önce biraz zamana ihtiyacı var. 

Size dışarıdan buz gibi görünen tipik bir Oğlak muhtemelen pek seksi pek hoş bir sevgili adayı. Tabii fiziksel olarak uyarılmaya ve heyecana ihtiyaç duydukları kesin.

Bir Oğlakla seks yapacağınız yerler profesyonel çift masajı hizmeti veren salon ya da biraz kafa dinlemek için gidilen spa gibi hem heyecan vermeli hem de kapalı kapılar ardında olmalı. Çünkü Oğlaklar bu konuda sergilemeye ya da izlemeye hiç meraklı değiller.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova

Kova, seks denince akla pek de gelmeyen burçlardan biri. Hatta bir Kova insanı seksteki soğuk ve seyirci tavrıyla kolayca dikkatinizi çekebilir. Ancak bu durumu fırsata çevirmek de an meselesi. Kovaları hem daha kolay havaya sokacak hem de iki tarafa aynı anda heyecan verecek yer ise Skype ya da telefon görüşmesidir. Hatta biraz yaramazlık yapıp çektiğiniz fotoğrafları ona gönderirseniz içindeki deliyi görmeniz bile mümkün.

Aradığınız, partnerinizle daima iç içe olduğunuz, sıcacık ve bıdır bıdır bir ilişkiyse ve bunu bir Oğlakla yaşayabileceğinizi düşünürseniz çok büyük bir hayal kırıklığına uğramanız kuvvetle muhtemeldir. Sarılıp uzanmak filan pek Kovalara göre değil anlayacağınız.

12. Balık: Başka bir gezegene yolculuk!

Zodyak'ın bukalemunu Balıklar! Denizin, illüzyonun ve fantezinin gezegeni Neptün tarafından yönetilen Balık burcu seks yaparken bir başka dünyadaymış hissine kapılmaya bayılır. Başkalarının 'aşırıya kaçmak' olarak gördüğü fantezileriniz Balık burcu bir partnerle hak ettiği değeri görebilir. 

Su grubundan olan Balık için suyun yeri de ayrıdır hani. Bu yüzden de küvet, jakuzi, havuz ya da deniz Balıklar için harika ortamlardır. Hatta bir Balık için dünya bir yana sahiller bir yana desek abartmış olmayız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
358
335
225
189
117
70
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cool Mordecai

Ben boğayım :D

nightowl53

Aslan geldi sahne hazır mı? Isıklar spotlar acın ulan perdeleri herkes gorsun amk:))

Asosyal deli

basak burcu yorumu yuh yani!