Görüş Bildir
Haberler
Araba Seçimlerine Göre Ne Kadar Klassın?

etiket Araba Seçimlerine Göre Ne Kadar Klassın?

Amorti Kazım
11.10.2016 - 21:10 Son Güncelleme: 14.10.2016 - 12:28

Onlarca marka, yüzlerce model var. Birçoğumuzun tutkusu, hayali arabalar. Peki sen seçeceğin araçlara göre ne kadar klassın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak araç sahibi misin?

2. Pekiii. Aracının markasını öğrenebilir miyiz?

3. Yakıt tercihi önemli. Sana göre en iyi motor türü hangisi?

4. Seçimlerine yüksek araçlarla başlayalım o zaman.

5. Bir tane de aile otomobili seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayağını fazlasıyla yerden kesecek bir spor araba seçimini de merak ediyoruz.

7. Her garajın olmazsa olmazı park derdi olmayan, şehir içi işleri halledecek ufak bir araçtır. Senin seçimin hangisi?

8. Son soruya geldik. Her ne kadar hep yeni araçlarda gözümüz olsa da klasiklerin de yeri ayrı. Koleksiyonuna hangi klasik aracı eklerdin?

Klaslıkta bir markasın!

Klaslıkta bir markasın!

Verdiğin yanıtlara göre klas olmak artık ruhuna işlemiş. Bu senin seçimlerine yansıyor haliyle. Kendine has zevklerin var ve bunun görgüsüzlükle hiç ama hiç alakası yok. Çünkü klas parayla satın alınamaz. Tüm tasarımlarda sadeliğe ve renk uyumuna önem veriyorsun. Renklere çok önem verdiğin için klasik renklerin seni daha iyi yansıttığını düşünüyorsun. Fazla uçuk renkler tercihin değil. Bu yüzden sadelik ve şıklık senin için benzer şeyler.

Klaslık ruhunda var!

Klaslık ruhunda var!

Arkadaşım, klas olmak senin ruhunda var. Ne yaparsan yap o işte kendi imzan oluyor. O kadar baskın bir karakterin var ki; insanları da kendi tarzınla etkileyip adeta bir ikon oluyorsun. Eline ne değerse senini küçük dokunuşun onu eskisinden çok daha kıymetli yapıyor. Olaylara herkesten farklı bakman farklı düşünmeni ve seni hep birbirine benzeyen insan yığınları arasından öne çıkmanı sağlıyor.

Kraliyet ailesinde yetişmiş gibisin!

Kraliyet ailesinde yetişmiş gibisin!

Ne desek bilemiyoruz. Belki saraylarda, şatolarda doğup büyümedin. Belki de işinin ustası bakıcılar tarafından yetiştirilmedin ama bir kraliyet ailesi üyesi gibi ince zevklere sahipsin. Klas olmanın her zaman en gösterişli olanı seçmemek olduğunu biliyorsun. Araç seçimlerinde de bunu görüyoruz. Senin için önemli olan asalet ve uyum. Bu yüzden seçimlerin sanki bir kraliyet ailesinin iyi eğitimli bir prensesi veya prensine benziyor.

Samimiyete önem veriyorsun!

Samimiyete önem veriyorsun!

Verdiğin yanıtlara göre klas olmak senin için sadece başkalarının nasıl gördüğünden ibaret. Diğerleri ne der diye düşünmeden kendi rahatına önem veriyorsun. Çünkü çevrendekiler gidince hatta onların yanındayken bile tek başına olduğunun farkındasın. Kendin nasıl rahat hissedersen ona göre yaşayıp ona göre yapıyorsun seçimlerini. Samimiyet senin için hava gibi, su gibi.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1084
447
240
83
31
30
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Arabalar hakkında bildiğim şeyler 1) Gaza basınca gidiyor. 2) Frene basınca duruyor. 3) Vosvos diye bir şey var çok tatlı.

Geekinaad

Tam bir 'yav he he' içeriği

yuuki

klaslık varda araba yok