Görüş Bildir
Haberler
Applewatch Tanıtıldı!

Applewatch Tanıtıldı!

Ugur Kazdal
09.09.2014 - 21:36 Son Güncelleme: 09.09.2014 - 22:46

Applewatch Tanıtıldı! Apple liderliği ele geçirdi.

Apple’ın geliştirdiği en kişisel ürün olarak tanıtıldı. sağlık kontrolü konusunda size inanılmaz çözümler sunuyor. Yalnız saat beklendiği gibi iWatch adıyla değil Apple Watch adıyla geldi ve Tim Cook saati takıp ayakta alkışlandı! Özelleştirebilir kayış seçenekleri ile gelen cihaz kesinlikle günlük hayatınızda vaz geçemediğiniz bir ürün olacak. 

Parmaklarla yakınlaşmak yerine alıştığımız klasik saat yönetimi mevcut. saat ayarlar gibi zoom-in & ouıt yapabiliyorsunuz. Mesajlarınızı yine aynı kontrol ile “scrool” edebiliyorsunuz.Aynı şekilde menüye girebiliyorsunuz. Bu tuş sayesinde cihaz kesinlikle çok kullanışlı hale geliyor.

Apple tek tuş zihniyetini saatine de uygulamış ve kesinlikle başarılı olmuş.

Kendi kalp atışınızı sevgilinize göndermek isterseniz de bunu da sunuyor. “Yavrum bak seni görünce heyecanlandım” falan derseniz saatiniz bunu ispatlayabiliyor

Dokunmatik ile minik elektrotlarla yakalanıyor, bu sayede dokunma ve ve basılı tutma arasındaki fark daha net bir şekilde anlaşılıyor.

Apple Watch S1 çipiyle geliyor ki acayip olduğunu söyleyebilir teknik detayları önümüzdeki günlerde daha detaylı bir şekilde çıkıcaktır.

En önemlisi ise magnetik şarjı aleti ile sadece cihaza temas ederek şarj oluyor olması. Bu tasarım kesinlikle hoşunuza gidicek.

Cihaz saati doğru gösterme konusunda ise psikopat bir takıntıya sahip, ayın durumundan gezegenlere kadar tespit edip saatinizi öyle söylüyor

Cihazın uygulamaları arasında en çok dikkat çeken ise rezervasyon yaptırdığınız otel odanızın kapısını saatinizle açabiliyor olmanız

Kaynak: http://www.teknoturko.com/2014/09/09/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın