Görüş Bildir
Haberler
Apple Yeni MacBook Pro ve Airpods’un Tanıtımını yaptı! Fiyatları İse Dudak Uçuklattı

Apple Yeni MacBook Pro ve Airpods’un Tanıtımını yaptı! Fiyatları İse Dudak Uçuklattı

GNS
18.10.2021 - 22:31

Teknoloji liderlerinden Apple, Macbook Pro’nun ve Airpods’un yeni versiyonlarının tanıtımını yaptı. M1 Max ve 3'üncü nesil AirPods ürünlerinin özelliklerini ve görüntülerinin tanıtımını yapan şirket belirlediği fiyatları da lansmanda belirtti. Anlatılan özellikleriyle M1 Max’ın yonga seti geleneksel masaüstü işlemci anlayışını tamamen geride bırakacak ve performansıyla herkesi kendine hayran bırakacak. İşte yeni Macbook Pro ve Airpods’un fiyatı, özellikleri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün düzenlenen Apple’ın “Unleashed” etkinliğinde şirketin yeni ürünlerinin lansmanları yapıldı. Macbook Pro ve Airpods ürünlerinin yeni versiyonlarını tanıtan şirket, ürünlerin fiyatlarını da açıkladı. Teknoloji devi Apple’ın yeni ürünlerinin özellikleri neler? Türkiye fiyatları ne kadar? Haberimizde sizin için derledik.

Üçüncü Nesil Airpods’un Özellikleri

Üçüncü Nesil Airpods’un Özellikleri

Etkinlikte tanıtılan 3'üncü nesil AirPods ter ve su geçirmez olduğu ve 6 saat dinlemeye imkan verecek şekilde artırıldığı belirtildi. Cihazın ABD'de 179 dolardan başlayan fiyatlar ile raflardaki yerini alacağı açıklandı. AirPods Pro ile benzer bir tasarım ile gelen yeni AirPods, 5 dakikalık şarj ile 1 saatlik kullanım imkanı sunuyor. Yeni kulaklık sesi canlı olarak ayarlayabilen Adaptif EQ özelliği ile geliyor.

Yeni Macbook Pro M1 Max’ın Özellikleri

Yeni Macbook Pro M1 Max’ın Özellikleri

Lansmanın en çok merak edilen ürünü yeni MacBook Pro 14 ve 16 inç olmak üzere iki versiyon ile geliyor. Cihazda Touch Bar yer almıyor. Apple bunun yerine cihazlarda fonksiyon tuşlarına yer verdi. iPhone benzeri ekran çentiği ile gelen yeni MacBook Pro buna rağmen FaceID özelliğine ev sahipliği yapmıyor. 14 inçlik model 8 çekirdekli işlemci, 2,8 kata kadar daha hızlı performans ile karşımıza çıkıyor.

Yeni Airpods’un Türkiye Fiyatı

Yeni Airpods’un Türkiye Fiyatı

AirPods aynı zamanda FaceTime aramalarında net ve doğal iletişim sağlayan ve Full HD ses kalitesi sunan üstün konuşma codec'i AAC-ELD'ye sahip. Apple AirPods'un Türkiye'de 1.999 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacağını duyurdu.

Yeni Macbook Pro’nun Türkiye Fiyatı

Yeni Macbook Pro’nun Türkiye Fiyatı

Yeni 14 inç MacBook Pro modeli 23 bin 499 TL'den 16 inç MacBook Pro modeli ise 28 bin 999 TL'den başlayan fiyatlar ile Türkiye'de satılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın