Görüş Bildir
Haberler
Apple Watch’a Oyun mu Geliyor?

Apple Watch’a Oyun mu Geliyor?

mustafa
11.09.2014 - 16:28 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 13:52

Apple Watch’a Oyun Mu Geliyor?

Ünlü oyun geliştiricisi ve dağıtıcısı Electronic Arts, Apple Watch için oyun geliştirebileceklerinin sinyalini verdi. Peki EA gerçekten Watch için oyunlar geliştirecek mi?

Apple, akıllı saati Watch tanıtımında ürün için bir çok uygulama gösterirken diğer geliştiriclerinde Watch‘a uygulama geliştirebilecekleri WatchKit adında bir geliştirici kiti de duyurmuştu. Bu kit ile üçüncü parti uygulamaların girebileceği Watch’ın farklı fikirlerdeki uygulamalara ev sahipliği yapacağından şüphe yok. Peki uygulamalar tamam ancak Watch için oyunlar da geliştirilecek mi?

Bu sorunun cevabını ise Apple etkinliğini yerinde izleyen EA Mobile Başkan Yardımcısı Frank Gibeau‘dan geldi. Gibeau, Watch’ın bir çok yeniliğe açık olduğunu ve kendileri için de yeni deneyimler yaşatacak bir platform olduğunu belirtti. Bunun için ilerleyen zamanlarda Watch’a özel oyunlar geliştirebileckelerini belirten Gibeau farklı zevklerin her zaman güzel olacağının altını çizdi.

Ardından gelen iddilar ise EA‘nın şimdiden Watch için 2 farklı ekip kurduğunu ve çalışmalara başladığını belirtiyor. Bakalım önümüzdeki aylarda EA‘dan Watch’a dair resmi bir oyun haberi duyacak mıyız.

Kaynak: http://www.wearlogy.com/apple-watcha-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın