Görüş Bildir
Haberler
Apple iTunes 12.1'i Yayınladı

Apple iTunes 12.1'i Yayınladı

ATKN
30.01.2015 - 16:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

İçinde bulunduğumuz haftayı adeta bir güncelleme haftası olarak geçiren Apple, son olarak iTunes uygulamasının OS X ve Windows sürümlerini 12.1 sürümüne güncelledi.

Apple, hafta başında yayınladığı iOS 8.1.3 ve OS X 10.10.2'nin ardından, iTunes'un OS X ve Windows uygulamalarını da 12.1 sürümüne güncelledi.

OS X kullanıcıları için bildirim merkezine widget desteği sunan iTunes 12.1 bu sayede kullanıcıların iTunes'u kontrol etmelerine ve iTunes Radio'da çalan parçaları satın almalarına olanak sunuyor.

Uygulamanın ikinci açılışında kullanıcıları karşılamak üzere daha önce Apple'ın internet sitesinde yer alan kısa tura da sahip olan iTunes 12.1, hem Windows hem de OS X kullanıcıları için indirilebilir durumda.

iTunes uygulamanızı 12.1 sürümüne güncellemek için, OS X'de Mac App Store'da güncellemeler sekmesine girebilir ya da menü çubuğunda  iTunes sekmesi altında 'Güncellemeleri Denetle' diyebilirsiniz.

Windows'da iTunes uygulamanızı güncellemek için ise, menü çubuğunda Yardım menüsü altından 'Güncellemeleri Denetle' diyebilirsiniz.

iTunes 12.1 ayrıca iOS cihazların iTunes ile sekronizasyonu konusunda güncellemeler ve genel olarak hata gidermeleri de içeriyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/apple-itunes-1...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0