Görüş Bildir
Haberler
Apple'ın 'Reklam Yüzünü Trabzon'da Bulduğu' İddiası Yalan Çıktı!

etiket Apple'ın 'Reklam Yüzünü Trabzon'da Bulduğu' İddiası Yalan Çıktı!

Apple'ın yeni reklam yüzü olacağını ve Amerika'ya gideceğini açıklayan Trabzonlu Mustafa Mert Topal'ın yalan söylediği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun süre sosyal medyada konuşulan ve manşetleri süsleyen Apple yeni reklam yüzünü Trabzon’da buldu” haberinin doğru olmadığı ortaya çıktı.

Marketing Türkiye’ye açıklama yapan kaynak; “Apple’ın yeni yüzler aradığı haberinin ve Trabzon’daki bahsi geçen şahısın markanın yeni reklam yüzü olduğu bilgisinin yanlış olduğunu bu konuda bilgileri olmadığını” belirtti.

Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Mert Topal, reklam çekimleri için ABD'ye annesiyle beraber gideceğini ve kazandığı parayı kardeşlerinin eğitimine harcamayı düşündüğünü söylemişti.

Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuşan Mert Topal, reklam çekimleri için ABD'ye annesiyle beraber gideceğini ve kazandığı parayı kardeşlerinin eğitimine harcamayı düşündüğünü söylemişti.

"Apple’ın böyle bir ilan açtığını gördüm, 'Neden olmasın' dedim"

"Apple’ın böyle bir ilan açtığını gördüm, 'Neden olmasın' dedim"

Manken olma hayali taşıdığını anlatan Mert Topal, “Arkadaşlarım manken olma konusunda sürekli bir yerlere başvurmam gerektiğini söylüyordı. Bir gün yine böyle bir sohbetin ardından Apple’ın böyle bir ilan açtığını gördüm. ‘Neden olmasın’ dedim kendi kendime. Ve başvuru yaptım. Sonrasında olumlu bir şekilde döndüler bana. Çok şaşırdım. Yazışmalar başladı. İngilizce yazışmalar yapılıyordu, çeviri ile yazışmalara karşılık veriyordum. Daha sonra internet üzerinden birkaç mülakata girdim. Kabul edildiğimi ve Amerika’ya gelmem gerektiğini söylediler. Durumu aileme ilettiğimde inanamadılar. Sonra yazışmaları onlara gösterdiğimde çok şaşırdılar. Bu bir fırsat. İyi bir ücret karşılığında gideceğim. 20 Nisan tarihinde yolculuğumuz başlıyor. 4 aylık bir süre orada kalacağım. Çekimlerin ardından Trabzon’a geri döneceğim. Kazandığım ücretle birlikte ben ve 3 kardeşimin eğitimine harcayıp babamla birlikte yatırım yapacağız” demişti.

Detaylar 👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
416
81
57
14
13
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Ali İlhan

Sıkıntı çocuğun yalan söylemesi de değil, tüm medyanın bunu araştırmadan haber gibi piyasaya sürmesidir asıl sıkıntı olan.

Art Ankara

Medya bir de olayı abartmıştı "Apple peşinde koşuyor" diye manşet atanlar vardı :D

Pasif Kullanıcı

Bunlar hep mavi tik almak için.

ItsTook20Min

burdan anlıyoruz ki haberde bir ergen ve bir apple varsa haber yalandır.