Görüş Bildir
Haberler
Apple Herkesi Trolledi!

Apple Herkesi Trolledi!

Apple, dev bir şirket olmasına rağmen şakaları elden bırakmayan şirketlerden biri. Şirketin şimdi de Apple Watch kullanıcılarına cihaz hakkında bilgi verdiği sayfalardan birinde okuyucuları “rick-roll”adığı görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Forumlarda ve çeşitli internet sayfalarında sanatçı Rick Astley’in Never Gonna Give You Up şarkısına sessizce yapılan link yönlendirmeleri, “rick-roll”lamak olarak adlandırılıyor ve bu şaka internetin İngilizce konuşan kesiminde oldukça popüler bir şaka olarak varlığını sürdürüyor. Ancak Apple farklı bir tarz kullanmış; Apple Watch için hazırladığı sayfalardaki ürün görsellerinin bir tanesinin üzerine ‘çaktırmadan’ şarkının ismi olan “Never Gonna Give You Up” yazmış. Söz konusu ara yüz resminde arkadaş isimlerinin baş harfleri yer alıyor ve yan yana okunduğunda şarkı sözleri çıkıyor.

Apple, sayfasını 16 Eylül tarihinde değiştirmiş gözüküyor, dolayısıyla şakaların o tarihte yerleştirilmiş olabileceği düşünülüyor. Öte yandan görülen o ki Apple, daha önce de bir rick roll teması kullanmış: iPhone ile ilgili sayfaların birinde çalınan müzik kısmında Rick Roll bu defa biraz açıkça görülebiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0