Görüş Bildir
Haberler
Apple Fabrikasında Windows Olmak...

Apple Fabrikasında Windows Olmak...

Batuhan
09.06.2014 - 10:15 Son Güncelleme: 09.06.2014 - 10:23
İçeriğin Devamı Aşağıda

Apple Fabrikasında Windows Olmak...

Apple CEO’su Tim Cook, Austin Teksas’ta bulunan üretim fabrikasını ziyaret ettiği sırada Twitter hesabından paylaştığı bir fotoğrafla gündeme oturmayı başardı.

Apple, iMac’lerini Austin Teksas’ta bulunan üretim tesislerinde bir araya getirip, satışa sunuyor. Tim Cook da, bu üretim tesisi ziyaretinde çekilen bir fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak, fabrika çalışanlarına teşekkür etti. Gel gelelim, cihazın üretim süreçlerinde kullanıldığı göz önünde bulundurulduğunda bunun normal bir durum olmasına rağmen, üretim ekibinin Windows yüklü bir iMac kullanıyor olması, kimileri tarafından çok garip karşılandı. Bu durumu ‘gaf’ şeklinde niteleyenler bile oldu. Tim Cook’a Twitter üzerinden yazılanlara bakılırsa, bu durum Apple hayranları için çok büyük bir hayal kırıklığı oldu.

Bu fotoğrafın ardından, halihazırda bir hayli çetin olan rekabet ortamını olduğundan daha sert bir hale getirenin bizlerden başkası olmadığını düşünmeye başladık. Kaldı ki, pazarda birbirleriyle rekabet eden bu firmaların arasında süregelen birçok iş anlaşması var. Yakında Tim Cook’un ATM’den para çekerken bir fotoğrafı çekilir de, “Apple CEO’su Windows XP olmadan yapamıyor” şeklinde gündem olursa şaşırma…

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/06/apple...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0