Görüş Bildir
Haberler
Apple'dan Sürpriz Yasak

Apple'dan Sürpriz Yasak

Onedio Medya
15.04.2015 - 18:48 Son Güncelleme: 15.04.2015 - 21:38
İçeriğin Devamı Aşağıda

Selfie modası o kadar yaygınlaştı ki, artık ciddi iş toplantıları bile koca koca adamların selfie çekme takıntısı yüzünden sürekli yarıda kesilebiliyor. Üstelik, sağda solda sürekli telefona bakıp gülümseyen ve poz veren insan topluluklarının yarattığı sinir bozucu görüntü de başka bir mesele.

Daha da kötüsü, elinde selfie çubukları ve monopodlarla dolaşıp sürekli selfie çeken kişiler. Doğa gezileri, turistik seyehatlar sırasında yine bir nebze olsun kabul edilebilen bu selfie çubukları, toplantı ve organizasyonlar sırasında insanların sağından solundan çıkınca oluşan görüntü son derece rahatsız edici olabiliyor.

Apple şimdi, elinde selfie çubuğu ile dolaşıp sürekli kendini fotoğraflayıp duranlara karşı bir önlem almak zorunda kaldı. Apple'ın 8 Haziran tarihinde gerçekleşecek geliştiriciler forumu Worldwide Developer Conference ( WWDC ) sırasında, etkinlik alanına selife çubukları ve monopodlarla girmek yasak olacak.

Aslında bu etkinlik sırasında kayıt yapmak, video çekmek yıllardır yasaktı ancak Apple şimdi bu yasaklara selfie çubuklarını da eklemek zorunda kaldı.

Chip

Kaynak: http://www.chip.com.tr/haber/appledan...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0