Görüş Bildir
Haberler
Apple, Beats'i Nasıl Satın Aldı?

Apple, Beats'i Nasıl Satın Aldı?

ATKN
04.12.2014 - 16:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beats’in kurucularından biri olan Jimmy Iovine, yapılan röportajda Apple’ın Beats’i satın almadan önce neler yaşandığı konusunda ilginç açıklamalarda bulundu.

GQ‘da yayınlanan röportajda Apple ile yaptığı görüşmelere değinen Iovine, Apple’ı kastederek, “Onlara bu şirketi satın almalısınız dedim. Kimse için çalışmak istemiyorum. Apple ile çalışmak istiyorum. Buraya, Steve’in şirketine gelmek istiyorum. Sizi tanıyorum, yapabileceklerinizi biliyorum. Popüler kültürü iyi tanıdığınızı biliyorum. Şu anda şirketinizde müzik konusunda bir boşluk var. Bunu doldurmama izin verin.” şeklinde konuştuğunu ve bu görüşmelerden 2 yıl sonra Apple’ın satın alımı gerçekleştirdiğini belirtiyor.

Iovine’in söylediklerine bakılırsa satın alım süreci çok da hızlı gerçekleşmemiş ve uzun süren görüşmeler yapmak gerekmiş. Apple’ın uzun süredir böylesine büyük bir alım yapmadığı düşünüldüğünde görüşmelerin zorlu geçtiğini anlamak zor değil. Bilindiği üzere Şirket tarihindeki en büyük satın alımı olarak tarihteki yerini alan Beats, 3 milyar dolara Apple’ın bünyesine katılmıştı.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/apple-beatsi-na...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0