Görüş Bildir
Haberler
Antalyaspor Cephesinde Hüzün Hakim

Antalyaspor Cephesinde Hüzün Hakim

Fatih
13.04.2014 - 21:56

Antalyaspor Cephesinde Hüzün Hakim

Spor Toto Süper Lig 29. hafta kapanış mücadelesi sonucunda Antalyaspor'lu oyuncularda hedef kalan haftaları kayıpsız atlatmak.

Antalyaspor'un patronu Fuat Çapa maç sonu yaptığı açıklamada, 'Skora bakarsak olumsuz şeyler söyleriz. Ancak oyuna bakarsak bizim adımıza iyi şeyler de oldu. Beş golün beşi de duran toptan geldi. Maçtan önce duran topların öneminden bahsetmiştim. Özellikle ikinci ve üçüncü golde daha dikkatli olmalıydık.' sözleriyle karşılaşmayı değerlendirdi.

Alt lige düşme potasında bulunduklarının hatırlatılması üzerine, 'Bu takım mücadele etmeye devam ediyor. Pes etmiyor. Bunu çok iyi gösterdi. Kalan beş maçta rakiplerimizi yenmemiz gerekiyor. Eksiklerimiz de dönünce önümüzdeki maçlarda iyi sonuçlar alıp Antalya'yı layık olduğu yere taşıyacağız.' dedi.

Antalyaspor cephesinde Koray Arsal duygularını şu ifadelerle dile getirdi: 'Duran toplardan golleri yedik. Fenerbahçe favoriydi ama çok eksiği vardı. Buraya puan ya da puanlar almaya gelmiştik. Böyle goller yerseniz yenilirsiniz. Bundan sonraki haftalarda en az 4 maç kazanmalıyız.'

Musa Nizam, en az bir puanı hakettiklerini, 'Saygı duyduğumuz bir ekibe karşı oynadık. Buraya galibiyet için geldik. En kötü bir puan almalıydık. 1-1'den hemen sonra golü yedik. İkinci yarıya risk alıp iyi başladık. Rakibe de pozisyon verdik. Duran toptan değişik goller yedik. Bugün çok kötü oynamadık. 5 maçımız kaldı. İnşallah kalan 15 puanı alıp ligde kalacağız. Antalyaspor'un bu durumda kalmasının sebebi şanssızlık. Çok pozisyona girdiğimiz maçlarda golleri bulamadık. Hayat ve futbol devam ediyor. Kalan maçlarda elimizden geleni yapacağız.' ifadeleriyle kaydetti.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın