Görüş Bildir
Haberler
Antalya'da Fırtına Hayatı Felç Etti, Okullar Tatil

Antalya'da Fırtına Hayatı Felç Etti, Okullar Tatil

FreiGeist
13.01.2015 - 12:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya'da geceden bu yana devam eden kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle yat limanındaki bir balıkçı teknesi battı. Antalya-Kemer karayolu ile Akdeniz Bulvarı'nda ulaşım tek şeritten verilmeye başlandı. Okullar tatil edildi.

Antalya’da etkili olan kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bugün için ara verildi. Kentteki fırtına nedeniyle Konyaaltı sahilinde yüksek dalgalar oluştu. Fırtınanın etkisiyle Kaleiçi Yat Limanı'nda bir balıkçı teknesi battı. Limandaki birçok balıkçı, tekneleri sabit tutabilmek için çaba gösterdi. Rüzgarın hızının saatte 145 kilometreye kadar çıktığı Konyaaltı sahilinde oluşan yüksek dalgalar nedeniyle Akdeniz Bulvarı tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Sarısu Deresi'nin taşması sonucu Antalya-Kemer karayolunu su bastı. Biriken sular nedeniyle iki otomobil yolda kaldı. Otomobiller, Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı. Yol, tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri, yolun diğer şeridini çift yönlü trafiğe açarak Antalya-Kemer karayolundaki trafiğin sürdürülmesini sağladı.

Öte yandan Fabrikalar ve Habipler mahallelerinde 6 kişi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek kaldırıldıkları çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Zehirlenen kişilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

OKULLAR TATİL EDİLDİ

Antalya'da etkili olan kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle eğitime bugün için ara verildi.

Antalya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, il merkezindeki Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde ilkokul, ortaokul, lise ve anaokullarında eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personel de bugün idari izinli sayılacak.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0