Görüş Bildir
Haberler
Anonymous, IŞİD'e Yardım Ettiği Gerekçesiyle Türkiye'ye Savaş Açtı!

Anonymous, IŞİD'e Yardım Ettiği Gerekçesiyle Türkiye'ye Savaş Açtı!

Ensiferum
23.12.2015 - 01:47

YouTube üzerinden bir video yayınlayan Anonymous, eğer IŞİD’e destek verilmeye devam edilirse ülkemize yaptıkları büyük DDoS saldırılara devam edeceklerini belirtti.

IŞİD’e karşı uzun süredir savaş veren ve terör örgütünün internet ortamındaki faaliyetlerini durdurmak için sürekli olarak saldırı gerçekleştiren Anonymous, bu seferTürkiye’ye bir uyarıda bulundu.

Hackread ve Softpedia sitelerinin haberine göre aktivist hacker grubunun YouTube sayfasından paylaşılan videoda, Türkiye’nin IŞİD terör örgütüne bağlı kişilere hastane ve gıda yardımı yaptığı söyleyerek bunu asla kabul etmeyeceklerini belirten Anonymous sözcüsü, yaptıkları DDoS saldırılarıyla Türkiye’nin internet sınırlarını kapattıklarını ve ülke dışından hiç kimsenin Türk web sitelerine erişemeyeceğini belirtti. 

Eğer IŞİD’e destek sağlamaya devam ederseniz internet üzerinden bankalarınızın, askeri havaalanlarınızın DNS köklerine saldırı yapmaya devam edeceğiz” diyen Anonymous sözcüsü, Türkiye’nin ‘bu deliliği’ durdurması gerektiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu videoyu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0