Görüş Bildir
Ortalık Yine Fena Karışacak! Uğur Dündar'a Babalık Davası Açılmıştı: Songül de Babasını Arıyor
Metin Akpınar'ın kızı olduğunu mahkeme kararıyla ortaya çıkaran Duygu Nebioğlu,  “Ablamın babası da ünlü gazeteci” demesi sonrası ortalık karışmıştı. Dilara Gülatan, ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olmadığı Adli Tıp raporuyla ortaya çıkarıldı. Ancak rapor sonrası sular bir türlü durulmadı. Duygu Nebioğlu, annesini aramak için Müge Anlı'ya çıktıktan sonra kardeşi Songül'ün de babasını aramaya karar verdiği öğrenildi.
Ölümlü Kaza Sonrası Yazar Eylem Tok ve Oğlu ABD'ye Kaçmışlardı: Avukattan Açıklama Geldi
Geçtiğimiz aylar gündeme bomba gibi düşen ve günlerce konuşulan olay, yeniden gündeme geldi. 17 yaşındaki Timur Cihantimur., ehliyetsiz olarak kullandığı lüks araçla bir kişinin ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok ile yurt dışına kaçmıştı. Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin aile avukatı Hacı Orhan haberglobal.com.tr'den Şifa Kaymak'a konuştu.
Reklam
24 Nisan Çarşamba Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 24 Nisan Çarşamba akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam
Stüdyoda Korku Dolu Anlar: Canlı Yayında Bayıldı
YouTube üzerinden yayın yapan Rönesans Spor TV isimli kanalda futbol yorumculuğu yapan Haldun Domaç, yayın sırasında fenalaştı. Yayının kesilmesi için işaret yapan ve ayağa kalkan Domaç, masanın üzerinde düştü.
Reklam
Reklam
Reklam
Fenomen Yağmur Taktaş'ın Ölümünde Çarpıcı İddia! 'Saçlarını ve Kaşlarını Kesip, Aç Bırakıyordu!'
Geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'de hayatını kaybeden İşte Benim Sitilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili ailesinden çarpıcı iddialar geldi. Taktaş'ın Adana'daki teyzesi K.C., yeğeninin ölümde erkek arkadaşı A.C.F.'nin payı olduğunu söyleyerek, 'Kimse onu beğenmesin diye saçlarını ve kaşlarını kazıyordu. Yeğenimi öldüresiye dövüp aç bıraktı' dedi.
Reklam