Görüş Bildir
Haberler
Anneler Günü Hediyesi Olmaya Aday Mutfak Ürünleri

Anneler Günü Hediyesi Olmaya Aday Mutfak Ürünleri

Hediye Tavsiyeleri
01.04.2015 - 16:19 Son Güncelleme: 04.04.2015 - 02:04

Zamanının büyük bir kısmını mutfakta geçiren annenize alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri de tabii ki mutfakta kullanabileceği ürünlerdir. Okuldan ya da işten her dönüşünüzde sizi mis gibi yemek kokuları eşliğinde karşılayan annenize layık bir hediye bulmanız çok zor... Ama en azından annenizin mutluluğundan payınızı alabilirsiniz. 

Siz de vaktinizin çoğunu geçirdiğiniz mekanın eğlenceli olmasını istemez misiniz? Ya da o ortamda daha az vakit geçirmeniz için size pratiklik kazandıracak ürünlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Şimdi annenize her iki açıdan da destek olacak anneler günü hediyesi fikirlerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Kaynak: http://hediyetavsiyesi.com/en-guzel-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hamarat Annelere Özel Hediye Sepeti

Hamarat Annelere Özel Hediye Sepeti

Hamaratlığıyla dillere destan olan, mutfağın sultanı biricik annenize içerisinde, saklama hazneli merdane, 9 adet kurabiye kalıbı, mutfak bezi, cam saklama kabı, bir adet kupa bardak ve çiçek buzdolabı magneti bulunmaktadır.

Kişiye Özel Mesajlı Ahşap Bıçak Rafı

Kişiye Özel Mesajlı Ahşap Bıçak Rafı

Anneler gününde alacağınız hediyenin, annenizin hiç beklemediği bir sürpriz olmasını istemez misiniz? İsme özel olarak hazırlanan ve 60 karaktere kadar dilediğiniz metni yazdırabileceğini bu ahşap bıçak rafı annenizin en uzun ömürlü mutfak eşyası olmaya geliyor...

Tava Duvar Saati

Tava Duvar Saati

Annenizin evde olmadığı zamanlar, klasik yemeğiniz haline gelen sahanda yumurtaya mutfağınızda yer vermeye ne dersiniz? Tava duvar saati öğrenci evlerine de çok yakışacak.

Kişiye Özel Mantar Nihale

Kişiye Özel Mantar Nihale

Klasik boncuklu nihaleler sizce de çok sıkıcı olmaya başlamadılar mı? Hangi kapıyı çalsanız mutlaka her yerde boncuklu nihalelere rastlarsınız. Farklılığı kişiye özel oluşundan gelen bu mantar nihale annenize verebileceğiniz en anlamlı hediyelerden sadece biri...

Uğur Böceği Mutfak Zamanlayıcı

Uğur Böceği Mutfak Zamanlayıcı

Annenizin yemeği ocakta unutma sıkıntısına eğlenceli bir çözüm üretin... Uğur böceği şeklindeki bu mutfak zamanlayıcı, annenize ocakta yemeği olduğunu hatırlatmak için emrinize amade.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şişe Mutfak Aparatı

Şişe Mutfak Aparatı

İçerisinde ölçüm kabı, huni, limon sıkacağı, baharat öğütücü, yumurta ezici, peynir rendesi, kavanoz açacağı, yumurta ayırıcı gibi 8 farklı aparatın yer aldığı bu şişe annenizin sahip olabileceği en kullanışlı hediyelerden...

Sıcak Kalp Tutucu

Sıcak Kalp Tutucu

Alacağınız hediyenin her zaman annenize onu ne kadar çok sevdiğinizi hatırlatmasını istiyorsanız, kalp şeklindeki bu tutucular tam da aradığınız hediye fikri.

Anneye Özel Kaseli Salata Kesme Tahtası

Anneye Özel Kaseli Salata Kesme Tahtası

Salata yapma konusunda üstüne kimseyi tanımadığınız annenize, üzerine istediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz kaseli salata tahtasını hediye edebilirsiniz. 'Eline sağlık' demenin hediye hali karşınızda...

Kişiye Özel Mutfağın Baş Tacı Mutfak Önlüğü

Kişiye Özel Mutfağın Baş Tacı Mutfak Önlüğü

Evinizin mutfağı, anneniz olmadığı zaman oldukça sıkıcı ve işe yaramaz haldeyse anneniz kişiye özel mutfağın baş tacı mutfak önlüğünü çoktan hak etmiş demektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın