Görüş Bildir
Haberler
Anneler Günü Hediyesi Olacak Kupa Bardaklar

Anneler Günü Hediyesi Olacak Kupa Bardaklar

Hediye Tavsiyeleri
13.04.2015 - 14:38 Son Güncelleme: 13.04.2015 - 19:00

Her sene aynı senaryoyu oynamak size de sıkıcı gelmeye başlamadı mı! Bu sene tabularınızı kırın ve anneler gününde annenize çiçek ya da mutfak eşyası almak yerine ilginç sürprizler yapın. Şimdi içinizden muhakkak 'kupa bardak almanın neresi ilginç ki!' diye sorgulayanlar olacaktır. Şöyle ki, bu kupa bardaklar sıradan kupa bardaklara hiç mi hiç benzemiyor. Mesajlı kupa bardak ve seramik kupa bardak haricindeki tüm kupa bardakların tasarımına annenizin ismini yahut fotoğrafını ekleyebiliyorsunuz. Bu durum da, annenizin kendisini çok daha özel hissetmesine sebep oluyor.

Hele ki anneniz çayını ya da kahvesini kupa bardak dışında başka bir bardakta içemiyorsa, bu kupa bardaklar anneniz için oldukça makbul bir hediye olacaktır.

Kaynak: http://hediyetavsiyesi.com/en-guzel-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Anneler Gününe Özel Mesajlı Kupa Bardak

Anneler Gününe Özel Mesajlı Kupa Bardak

Anneniz için sıralayabileceğiniz tüm iltifatları tasarımında barındıran bu kupa bardak, sevgi dolu bir anneler günü hediyesi vermek isteyenlerin çok hoşuna gidecek.

Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Klasik Anne Sözleri Kupa Bardak

Sizin annenizin de dilinden düşürmediği klişe sözleri vardır elbet... Ama bu kupa bardak tüm annelerin klişe sözlerini içeriyor. Annenizin, eline aldığı zaman, yüzünü güldürecek bir kupa bardağa sahip olmasını istiyorsanız aradığınız ürünün adı, klasik anne sözleri kupa bardak...

Seramik Kalp Kupa

Seramik Kalp Kupa

Kadınlar kırmızı rengini çok severler. Anneniz de tam bir kırmızı tutkunuysa, kalp seramik kupa bardak ile annenizi mutlu etmeniz fazlasıyla kolay olacak.

Bugün Çok Güzelsin Kupa Bardak

Bugün Çok Güzelsin Kupa Bardak

Güzel gözüktüğünü hangi kadın duymak istemez ki! Annenize kendisini özel hissettirecek bir anneler günü hediyesi vermek istiyorsanız, üzerine annenizin ismini yazdırabileceğiniz motive edici bu kupa bardak, işinizi fazlasıyla görecektir :)

Sihirli Kupa İki Fotoğraflı

Sihirli Kupa İki Fotoğraflı

Sıradan bir kupa bardak almak anneler günü için sizce de basit kalmıyor mu? Eğer cevabınız evetse, üzerine annenizin fotoğrafını bastırabileceğiniz bu kupa bardak oldukça ilginç. İki fotoğraflı sihirli kupayı diğer bardaklardan ayıran en önemli özelliği içerisine sıcak su koyduğunuz takdirde bastırdığınız fotoğrafların açığa çıkmasıdır. 2015 anneler gününde annenizi şaşırtmak istiyorsanız sihirli kupa bardak ideal bir hediye...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa

Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa

Annenizle birlikte çekildiğiniz fotoğrafı ya da dilerseniz sadece annenizin fotoğrafını bastırabileceğiniz bu kupa bardak da, üzerinde anneler gününe dair mesaj bulunuyor olmasıyla en çok satılan bardaklar arasında yer alıyor.

Annesinin Melekleri İsim Mesaj Yazılabilen Kupa

Annesinin Melekleri İsim Mesaj Yazılabilen Kupa

Siz de anneler gününde kardeşinizle birlikte annenize hediye alacaksanız, üzerine kardeşinizle kendi isimlerinizi yazdırabileceğiniz bu kupa bardağı tercih edebilirsiniz. Kupa bardağın arka yüzüne de anneler gününe dair dilediğiniz mesajı yazdırabilirsiniz.

Kişiye Özel Çiçekli Anneler Günü Ürünleri

Kişiye Özel Çiçekli Anneler Günü Ürünleri

Kadınlar çiçekleri çok severler ama çiçek tasarımlı eşyaları daha çok severler. Bu eşya tablo, vazo ya da elbise olabilir. Fakat ellerinde bir buket çiçek taşıyan ve üzerine dilediğiniz mesajı yazdırabileceğiniz çocukların bulunduğu bu kupa bardak da hiç fena fikir değil. Anneniz bu hediyenizi ömür boyu unutamayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın