Görüş Bildir
Haberler
Çocuğunun Sürekli Lekelenen Kıyafetleriyle Ne Kadar İyi Baş Ediyorsun?

Çocuğunun Sürekli Lekelenen Kıyafetleriyle Ne Kadar İyi Baş Ediyorsun?

Vanish Kosla
01.10.2020 - 14:53

Anne olunca lekeli çamaşır sayısı da ufaklık yüzünden hızlı bir şekilde artıyor tabi. 

Peki sen bu lekelerle ne kadar iyi baş ediyorsun acaba? 

Öğrenmek için haydi testee...

1. Ortalama ne kadar sürede bir çocuğunun kıyafetlerini lekelendiği için değiştirmek zorunda kalıyorsun?

2. Çocuğunun kıyafetlerini tertemiz yapmak için sürekli yıkarken yıpranıyor mu?

3. Çocuğuna özene bezene aldığın rengarenk kıyafetler yıkandıkça soluyor mu?

4. Yemek yerken üstünü başını kirletmeyen çocuk yoktur herhalde. Peki sen bu yemek lekeleriyle nasıl uğraşıyorsun?

5. Çocuğunun kıyafetlerini yıkarken kullandığın deterjanlardaki parfümlerin maskelediği kokular ütü yaparken yeniden ortaya çıkıyor mu?

6. Çocukların gelişiminde sanatın çok büyük etkisi vardır, peki sen çocuğunun sanat uğraşları sonucunda oluşan lekeleri nasıl ortadan kaldırıyorsun?

7. Son olaraki senin bugüne kadar gördüğün en zor leke hangisiydi?

Lekeler 1 - 0 seni yenmiş gibi!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla bu lekelerle baş etmek konusunda pek de iyi değil gibisin. Ee aynı zamanda bir de çocuğunla ilgilenmen gerekiyor. Sen de haklısın tabii hangi birine yetişeceksin? Neyse hiç üzülme, biz bu skoru tam tersine çevirmeye geldik! Vanish Kosla Multipower kıyafetlerinizdeki lekeleri soğuk suda bile çıkarır. Üstelik renklerini capcanlı tutar! Vee en sevdiğiniz kıyafetlerinizin ömrünü uzatır. Üstün formülüyle Vanish Kosla Multipower ütü esnasında ortaya çıkan maskelenmiş kötü kokuları yok eder! Dene sen de farkı gör!

Biraz yardım fena olmaz gibi?

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla bu lekelerle aslında hiç de fena baş etmiyorsun. Ama hala yardıma ihtiyacın olduğu ortada. Evet bir şekilde hallediyorsun ama nedense eskisi gibi asla kalmıyor bebeğinin çamaşırları! Neyse sen hiç üzülme, biz sana yardım için buradayız! Vanish Kosla Multipower kıyafetlerinizdeki lekeleri soğuk suda bile çıkarır. Üstelik renklerini capcanlı tutar! Vee en sevdiğiniz kıyafetlerinizin ömrünü uzatır. Üstün formülüyle Vanish Kosla Multipower ütü esnasında ortaya çıkan maskelenmiş kötü kokuları yok eder! Dene sen de farkı gör!

Çocuğunla sana daha fazla vakit gerek!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla bu lekelerle gerçekten oldukça iyi idare ediyorsun. Burada hiçbir sıkıntın yok! Ama bu lekelerle savaşacağım derken o kadar vakit kaybediyorsun ki bebeğinle geçirdiğin zamanlar hep azalıyor. İşte tam da burada hem bebeğini hem de seni çok mutlu edecek bir haberimiz var! Vanish Kosla Multipower kıyafetlerinizdeki lekeleri soğuk suda bile çıkarır. Üstelik renklerini capcanlı tutar! Vee en sevdiğiniz kıyafetlerinizin ömrünü uzatır. Üstün formülüyle Vanish Kosla Multipower ütü esnasında ortaya çıkan maskelenmiş kötü kokuları yok eder! Dene sen de farkı gör!

Vanish Kosla Multipower ile Kıyafeleriniz Daha Uzun Süre Yaşasın!