Görüş Bildir
Haberler
Anlaşmalar İmzalandı: Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile Görüştü

Anlaşmalar İmzalandı: Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile Görüştü

Batuhan
07.12.2021 - 13:03

Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye - Katar Yüksek Stratejik Komite 7. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Doha’da Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile ikili görüşme gerçekleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Doha’da Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani ile görüştü.

Erdoğan, Türkiye ile Katar arasındaki Yüksek Stratejik Komite’nin Yedinci Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Doha’da temaslarını sürdürüyor.

İki ülke ilişkileri ele alındı

İki ülke ilişkileri ele alındı

Erdoğan, kendisini resmi törenle karşılayan Katar Emiri Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani ile törenin ardından ikili görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede iki ülke ilişkilerinin yanı sıra bölgesel konuların da ele alınması bekleniyor.

Anlaşmalar imzalandı

Anlaşmalar imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani başkanlığında, Türkiye - Katar Yüksek Stratejik Komite 7. Toplantısı sonrasında iki ülke bakanlıkları arasında ortak anlaşmalar imzalandı.

Törende kimler yer aldı?

Törende kimler yer aldı?

Törende, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, MİT Başkanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da yer aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
29
10
6
5
5
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Black bird

ilyas salman filmi gibiyiz.Avrupa'ya götürüyoruz diye aldılar ülkeyi,gezdire gezdire ortadoğu'ya bıraktılar

evangeline

ülke gidiyor lan elden.

Halil Değerli

Üçüncü dünya ülkesinin, üçüncü sınıf lideri; beşinci dünya ülkesinin beşinci sınıf lideri ile görüşüyor.... ..... 🤪😡😠

Öteye Giden

Meraktan soruyorum üçüncü sınıf kim beşinci sınıf kim