Görüş Bildir
Haberler
Ankara Saldırısında 3. El Şüphesi: Araç Uzaktan mı Patlatıldı?

Ankara Saldırısında 3. El Şüphesi: Araç Uzaktan mı Patlatıldı?

Onedio Medya
16.03.2016 - 10:41 Son Güncelleme: 16.03.2016 - 12:39

Ankara, Kızılay'daki bombalı saldırıda kullanılan araçta yapılan kriminal incelemede, otomobilde çifte düzenek bulunduğu, ateşleme düzeneğinin birisinin araçta, diğerinin ise uzaktan kumandalı olduğu belirtiliyor. Bugün basına yansıyan bu bilgiye göre saldırı sırasında olay yerinde bulunan ve gözcülük yaptığı belirlenen üçüncü bir kişi söz konusu ve aracın uzaktan kumandayla patlatıldığı ihtimali gündemde. Üçüncü kişinin İçişleri Bakanlığı tarafından olayın faili olarak açıklanan Seher Çağla Demir'in sevgilisi olduğu ileri sürülüyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun ve Mesut Hasan Benli'nin haberine göre, Kızılay’daki bombalı saldırıda kullanılan otomobille ilgili yapılan kriminal incelemede, patlayıcıyı ateşlemek için biri araçta diğeri uzaktan kumandalı olmak üzere çifte düzenek oluşturulduğu tespit edildi. Bu da aracın uzaktan kumandayla üçüncü kişi tarafından patlatılmış olma olasılığını gündeme getirdi.

Sevgili iddiası

Sevgili iddiası

Savcılık dosyasına yansıyan bilgilere göre, saldırıyı yapan Seher Çağla Demir sevgilisi olduğu ileri sürülen ve saldırıyla ilgili üçüncü kişi olarak aranan V.K. ile birlikte 26 Şubat’ta Ankara’ya geldi.

5 gün önce Ankara’da buluşup ve birlikte keşif yapmışlar

5 gün önce Ankara’da buluşup ve birlikte keşif yapmışlar
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayrıca soruşturmada kapsamında  bombalı aracın kentte izlediği güzergahlardaki görüntüler incelendi.

Aracın ön tarafında, fail Seher Çağla Demir’le birlikte Özgür Ü.'nün oturduğu görüntülere ulaşıldığı belirtiliyor.  Özgür Ü.'nün PKK ile bağlantısı henüz tespit edilemedi. 

İkilinin saldırıdan 5 gün önce Ankara’da buluştuğu ve birlikte keşif yaptıkları kaydedildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

38 yaşındayım ben daha bugüne kadar bombalı intiharları ya ortadoğuda yada filmlerde görüyordum ama artık yeni türkiyede bunlar mümkün bunu bize yaşatan her ... Devamını Gör