Görüş Bildir
Haberler
Ankara Garı'nda Katledilen İşçinin Ailesine Ödenecek Tazminat Belli Oldu: 31 Bin Lira...

Ankara Garı'nda Katledilen İşçinin Ailesine Ödenecek Tazminat Belli Oldu: 31 Bin Lira...

IŞİD'in 10 Ekim 2015'te Ankara Garı'nda gerçekleştirdiği katliamda hayatını kaybedenler arasında bulunan Tekin Arslan'ın ailesine ödenecek tazminat bedeli belli oldu. Mahkemenin verdiği karara göre Arslan ailesine 31 bin lira tazminat ödenecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Eski Tuncelli Milletvekili ve avukat Hüseyin Aygün, Ankara Garı'nda 10 Ekim 2015'te IŞİD tarafından gerçekleştirilen ve 109 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda yaşamını yitirenler arasında bulunan Tekin Arslan'ın ailesine 31 bin 85 lira tazminat bedeli ödeneceğini açıkladı.

Hüseyin Aygün mahkeme kararını Twitter hesabından paylaştı

Aygün, mahkeme kararını Twiter hesabından 'IŞİD'in 10 Ekim 2015'te Ankara Tren Garı'nda katlettiği işçi Tekin Arslan'ın ailesine AKP devletinden 31.085 TL.. Utanç verici bir tablo...'diyerek paylaştı.

Türkiye'nin en kanlı terör saldırısının detaylarını hatırlamak isteyenler, katliamın 1. yıl dönümünde hazırladığımız bu içeriğe göz atabilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
47
30
6
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Negan Smash

Ülkeye teröristleri doldur ve insanların ölmesine sebep ol. Karşılığı ise 30 bin TL olsun. Kimsede ses çıkarmasın.

Ewok The Hutt

Üstüne devlete borçlu çıkmadıklarına dua etsinler. 15 Temmuzdakiler şehitte bunlar leş sanki. İnsan canının en ufak bir önemi yok bu memlekette.

Ahmet Kafa

Bombayı Sanki Akp Devleti Patlattı :D

eeyz

Devlet dış etkenlere karşı can güvenliğimizi sağlamasın eğitimi paralı yapsın bütün kuruluşları özelleştirsin halk içinde yandaş ayrımı yapsın biz de vergi ö... Devamını Gör