Görüş Bildir
İstiklal Marşı Okunurken Ayağa Kalkan Amedspor Tribünleri Takdir Topladı
Diyarbakır ekibi Amedspor spor dünyasının tartışmalı ekiplerinden birisi. Bazı maçları çok gergin geçti, oyuncular ve tribünler sık sık eleştirildi. Ancak geçtiğimiz günlerde Iğdır FK ile karşılaşan Amedspor tribünleri İstiklal Marşı'nı okudu. Tribünlerin tek ses olması ve ardından gelen alkışlar takdir topladı.
İstanbul’da E-5’in Ortasında Durup Tuvaletlerini Yaptılar!
Sosyal medyada asayisberkemal34_ hesabından paylaşılan videoda, İstanbul’da E-5’te arabasını durduran iki kişinin metrobüs yoluna doğru tuvaletlerini yapması diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı.
Reklam
Reklam
Ünlülerin Yıllar İçinde "Siz Ne Yapıyorsunuz Abi" Dedirten Akla Mantığa Sığmayan İlginç Hareketleri
Geçmişten günümüze ünlülerimizin pek çok gafını gördük tabii. Ancak bazı anlar var ki, akıllara durgunluk veriyor. Eh tabii geçmişe mazi ama, gerçekten bunlar ne Niyazi dedirtecek ve atasözünü bile tersine çevirecek cinsten hareketlerini unutamıyoruz. Gelin o anlara bir kez daha hatırlayıp dumur olalım. 😂İçerik, Weird Al Travis Twitter (X) hesabının derlemesi ile düzenlenmiştir.
Reklam
Reklam
Reklam
Gökhan Ünver'in "Başladığı İşi Bitirmemeye Yemin Etmiş Usta" Tiplemesi Viral Oldu
Son yılların yaptığı her işi tutturan tespit makinesi fenomenlerinden biri de Gökhan Ünver. İlk başlarda küçük ama sağlam bir kitlesi olan Ünver'in ünü bir bir patlayan videoları ve günlük hayat gözlemleriyle ülke çapına yayıldı. Fenomen isim pek çok kişinin iş yaptırmakta zorlandığını öne sürdüğü ustalara da el attı.
Reklam