Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da Yeni Uygulama Başlıyor: Dar Gelirli Öğrencilere 'Simit Kahvaltı Kartı' Dağıtılacak

etiket Ankara'da Yeni Uygulama Başlıyor: Dar Gelirli Öğrencilere 'Simit Kahvaltı Kartı' Dağıtılacak

Batuhan
21.02.2020 - 14:09

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Pideciler Simitçiler ve Çörekçiler Esnaf Odası ile birlikte dar gelirli öğrencilere yönelik “Simit kahvaltı kartı” vermek için anlaşma yaptı. Dar gelirli 5 bin öğrenci, bu kartla ücretsiz simit alıp kahvaltı edebilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'e açıklama yapan Ankara Pideciler Simitçiler ve Çörekçiler Esnaf Odası Başkanı Savaş Delibaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ortak çalışma başlattıklarını belirtti.

"5 bin öğrenci yararlanacak"

"5 bin öğrenci yararlanacak"

Delibaş, “Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimizi tespit edeceğiz ve onlara simit-kahvaltı kartı çıkaracağız. 5 bin öğrencimizin sabah kahvaltılarını ve günün her saati simit ve çeşitlerinden yararlanmalarını sağlayacağız'' dedi.

"Sokakta, okullar, kafeler dahil birçok yerde eski tadı yakalayacağız"

"Sokakta, okullar, kafeler dahil birçok yerde eski tadı yakalayacağız"

Öte yandan Ankara Halk Ekmek bünyesinde engellilere verilen ancak istismar konusu olan camekanlı ürün dağıtımı işini de bundan böyle simitçi esnafı yapacak. Başkan Delibaş, “Ankara simidimizin işin ehli olan ustalarımızın ellerinde olması bizim içimizi rahatlatıyor. Sokakta, okullar, kafeler dahil birçok yerde eski tadı yakalayacağız'' ifadelerini kullandı.

Ayrıca bakınız👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
82
12
7
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
swedishchef

Mansur basgan, cok yasa be...

artuditu

Ekrem başgan gör bunları la. Ankaralı olup İstanbul'da büyüyen biri olarak İlk defa Ankara'yı sevdirmiştir Mansur başgan...

Kadir Akşahin

Kimisi dar gelirli öğrencinin karnını doyurmanın peşinde, kimisi de ekonomik başarısızlığı gereksiz bir savaş ile unutturmanın.