Görüş Bildir
Haberler
Ankara'da 'Tövbe, O da Ne?' Dedirten Görüntü: Park Halindeki Otomobil Asfalta 'Gömüldü'

etiket Ankara'da 'Tövbe, O da Ne?' Dedirten Görüntü: Park Halindeki Otomobil Asfalta 'Gömüldü'

Onedio Medya
06.05.2016 - 11:22 Son Güncelleme: 06.05.2016 - 15:12

Ankara'da bu sabaha karşı inanılmaz bir olay yaşandı. Yolun çökmesi sebebiyle park halindeki otomobil adeta yer yarıldı ve içine girdi... 

ASKİ’nin yaptığı açıklamada olayın 1970'li yıllardan kalma foseptik çökmesi nedeniyle gerçekleştiği ve olayda herhangi bir ihmalin bulunmadığı söylendi. 

Bir ilginç olay daha yaşandı. Ekiplerin çalışma yaptığı esnada, bu kez Büyükşehir Belediyesi'ne ait tahliye kamyonu çukura düştü. Olay bugün sosyal medyanın en çok konuştuğu başlıklardan biriydi... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, sabaha karşı saat 05:30'da meydana geldi. 

Polis ekipleri, Çiğdem Mahallesi'nde park halindeki otomobilin, zeminin çökmesi sonucu oluşan yaklaşık 3 metrelik çukura düştüğü ihbarı üzerine olay yerine ulaştı.

Gürültüyle uyanan çevre sakinleri polis ve itfaiyeye haber verdi

Gürültüyle uyanan çevre sakinleri polis ve itfaiyeye haber verdi

Çevre emniyetinin alınmasının ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 3 saatlik çalışmayla çukurun oluşmasına yol açan suyu kesti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vidanjörlerle çukura dolan su boşaltıldı. Olayda hasar gören otomobil, suyun tahliyesinin ardından çukurdan çıkarıldı.

Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde, otomobilin park halindeyken bir anda çukura düşmesi görülüyor...

Foseptikten kaynaklanmış...

Foseptikten kaynaklanmış...

ASKİ, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada, Çiğdem Mahallesi'nde özel bir binaya ait alanda, 1970'li yıllardan kalma foseptik çukurunun çökmesi sonucunda oluşan çukura bir aracın düştüğü, ASKİ’nin olayda herhangi bir ihmalinin bulunmadığı belirtildi.

Açıklamada, çöküntünün su borusu patlamasından kaynaklanmadığı, binayı besleyen plastik su borusunun çöküntü nedeniyle bağlantı yerinden çıktığı ifade edildi.

Olayın meydana geldiği alana ASKİ ekiplerinin gerekli müdahalede bulunduğu, bölgede binaya ait olduğu belirtilen ikinci foseptik çukurunun da yerinin belirlenerek gerekli çalışmayla bu alanın doldurulacağı kaydedildi.

Tahliye kamyonu da çukura düştü!

Tahliye kamyonu da çukura düştü!
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaşanan olayın ardından belediye ekiplerinin çalışması sırasında, sona yaklaşıldığında bir çökme daha yaşandı. Bu kez çukura Büyükşehir Belediyesi'ne ait tahliye kamyonu düştü.

AA ve İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
361
86
80
30
19
11
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Cako Bey

Fışkiyeyi kim kırdı ? (OUT) Foseptiği kim göçürttü ? (IN)

KOVALA NEJDET

Bastığın yerleri asfalt diyerek geçme tanı !!! düşün altında binlerce kaskosuz yatanı ;) melih bağgan <3

the_war

ASKİ nin katiyen ihtimali yoktur, kesinlikle araç sahibinin suçu. Sen arabanı ne hakla 1970 li yıllarından kalma foseptiğin üzerine koyarsın, bre gafil, bre ... Devamını Gör